Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.498
- 7.634
- 1.948
TR'ye kac Rus geldi ki?Rusya vatandaşı olup Türkiye de başarılı olabilen oldu mu daha önce ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TR'ye kac Rus geldi ki?Rusya vatandaşı olup Türkiye de başarılı olabilen oldu mu daha önce ?
Sürpriz dediğin hangi bölge icindiEkşide bir şey yazmıştım vakti zamanında. Burada epey taşak konusu olmuştu okuyordum, birkaç güne taşak yapanları tek tek alıntılanacağım
Yarın sadece o konu için forumu talan edeceğim.
Bizim Arda Turan gibi sık sık kayarak top çalıyor, 8 veya 10 oynarken bile oyun içinde 6 gibi çok sık kendi yarı sahasında görülüyor, Lokomotif genelde köy takımlarıyla bile oynarken neredeyse yarı yarıya topa sahip hatta en son izlediğimde rakip takım daha çok topa sahipti, bizim gibi topa sahip olan takımda daha farklı şeyler görebiliriz pas kalitesi çok iyi özellikleuzun paslarıBatrakov anladığım kadarıyla temaslı oyun oynayamıyor, defansif yönü ne açıdan iyi anlamadım
Şartlar iyiymiş. Gerçi o şart kesin karşılanacak bir şeydir ama Leao'dan daha ucuza sonuçta.Roma, Malick Fofana transferi için Lyon ile anlaşma sağladı! (@OAccomando91)
5 milyon euro kiralama bedeli
30+5 milyon euro şartlı zorunlu satın alma bedeli
Sonraki satıştan pay
Ekşide bir şey yazmıştım vakti zamanında. Burada epey taşak konusu olmuştu okuyordum, birkaç güne taşak yapanları tek tek alıntılanacağım
Çıkış maddesi 5 büyük lig için geçerliydi ayrıca.Bizim trink diye 20 milyon euro veremedigimiz ortada, cikis maddesi olunca ne oluyor?
Cikis maddesi sadece cebinde cash parasi zengin kulupler icin bir faydasi var.
Vallahi linçlenmek istemiyorum da o öndeki 3'lü arasında da en yırtan Yunus, Barış bence inanılmaz kötü oynuyor solda Sane zaten gününde olmayınca hiçbişey yapmıyor. Yunus biraz yırtıyor topla zorluyor önde basıyor vs. Batrakov ekstra neyi yapabilir emin değilim. Yunustan kötü değildir tabi de bizim oyun planında muhtemelen 2 maça futbolcu değil falan yazılacak çok eminim.Hiç düşük ihtimal değil açıkçası. Singo sallai'nin sara da lemina'nın yedeği oldu bir süre zira
singo'nun maaşı yüksek olmasaydı muhtemelen satardık. sara'dan da kar etmeyi beklemeyeceksin 15 veriyorlarsa satacaksın. bizimkiler satma konusunda zaten beceriksiz. yine aynı şeyi yazıyorum da nelson'a 4 milyon teklif geldiyse sat şimdi neye yaradı.Yedeğe ucuz genç alınca psikolojik ekonomik ve başarı olarak tahribatı pek olmuyor ama sara singo batrakov gibi ilk 11 için yüksek paralar verilerek alınan topçular tutmayınca tahribatı yüksek oluyor. Mesela nhaga tutmazsa çok umursanmaz ve zarar vermez. O yüzden sara,singo, batrakov tarzı pahalı scouting transferlerinin bize uygun olmadığını düşünüyorum hep
hocam sus be
sus arkadaş
Tam dursunlul transfermis. Nasil kacirdik bunu?Roma, Malick Fofana transferi için Lyon ile anlaşma sağladı! (@OAccomando91)
5 milyon euro kiralama bedeli
30+5 milyon euro şartlı zorunlu satın alma bedeli
Sonraki satıştan pay
Okadarda değildir herhaldeOkan batrakovu oynatmazsa kovulur. Yedek falan olmaz.
Bize oyunu yönetecek birisi lazımdı, yapabilecek mi göreceğiz.Bizim Arda Turan gibi sık sık kayarak top çalıyor, 8 veya 10 oynarken bile oyun içinde 6 gibi çok sık kendi yarı sahasında görülüyor, Lokomotif genelde köy takımlarıyla bile oynarken neredeyse yarı yarıya topa sahip hatta en son izlediğimde rakip takım daha çok topa sahipti, bizim gibi topa sahip olan takımda daha farklı şeyler görebiliriz pas kalitesi çok iyi özellikleuzun pasları
Heis Karı muhabbeti mi? yasak burada detayları özelden @Recep Buruk ile paylaşabilirsin.Ekşide bir şey yazmıştım vakti zamanında. Burada epey taşak konusu olmuştu okuyordum, birkaç güne taşak yapanları tek tek alıntılanacağım