- 6 Eylül 2014
- 94.630
- 65.313
- 4.608
Takıma sert 6 ve 8 alinda orta sahamız yumosluktan kurtulsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan olum sen daha Reijndersi tanımıyosun, Batrakovu nerden biliyonadmirim top kendisindeyken temastan kaçıyor direkt, neredeyse hiç omuz omuza mücadeleye girmiyor
top rakipteyken de girmiyor gerçi ama Mertens misali pressçi inatçı bir tarafı var, yani defansif anlamda ön alan baskısında işe yarar.
Bakraçov da tutmazsa scouting bilimine böyle küseriz :
Isin guzel tarafi sana sormama gerek yok. Ve cok Rus ve Ukraynali taniyorum. Inan senden fazladir. Ben Amerika’da yasiyorum ve dunya kadar Rus ve Ukraynali arkadasim var. Hatta biriyle her gun konusuyorum cunku takimimdaki bir cocuk.Onu bilemem ben duyduğumu söyledim o gün.
Yazma o zaman? Kaç tane rus ya da ukraynalı tanıyosun da olay hükümetler arası diyorsun:d ukraynalılar ruslardan hiç haz etmiyor. İkisi de aşırı milliyetçi diyorum ayrıca nesini anlamıyorsun?
Lan olum sen daha Reijndersi tanımıyosun, Batrakovu nerden biliyon![]()
ama lokomotif moskow ve russia maçları ilgini çekiyor heCity maçlarını pek izlemiyodum, Hollanda milli takımı falan hiç ilgimi çekmiyor hacı
Sara ve singo'ya az salladım pişman oldum. Buna çok sallarsam belki tutar bu seferDostum kara listeye aldim seni hafta sonundan beri devamli batrakova salliyormussun her konuda adini goruyorum ..yanlis yoldasin bilesin
ama lokomotif moskow ve russia maçları ilgini çekiyor he
orkunç bir adamsın dostum
Natalia hanikoğluRusya vatandaşı olup Türkiye de başarılı olabilen oldu mu daha önce ?
Bugün de yazdım PSG ile falan adı geçtiyse illaki yeteneklidir ama bizde başarılı olmanın yolu baskıyı kaldırıp nabzı düşük tutmaktan geçiyor, bunu becerebilirse iş yapar.Lokomotifte tamamen takımın babası gibi son 2 maçı 90 dk izledimde hani çıkartsan oynayacak öne çıkacak bir tane bile oyuncu görünmüyor, lakin o olgunluğu bizde gösterebilir mi bunu kimse bilemez, sonuçta hiçbir futbolcunun tanınmadığı bi takımdan Osimhen Sane olan bir takıma geliyor, uyum sağlarsa 10 sene kimse yüksek bedelle bile satılmasını istemez, tabi burda teknik direktör dokunuşu çok önemli, oynadığımız random sistemi kimse beğenmiyor umarım bir sistem oluşturur oyunumuza, hoca oluşturamıyor çünkü