Transfer Nöbeti #10

Davinson giderse Bremer alırız gibime geliyor.

Juve Bremer satıp kaynak yaratmak istiyor diyirlardi bir ay once

Leao isi insallah olmaz. Batrakov ne kadar istekli hirsli geliyorsa Leao bi o kadar salmis gelecek.

Yonetimin ve teknik ekibin umarim B ve C plani hazirdir. Skorer orta acmasini bilen kanat sart oglu sart.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de olmasını istemiyorum. O maaş o bonservis eleman gamsız. Zaha buraya gelince değişik biri oldu. Eleman buraya gelmeden bizdeki zaha olmuş. Taraftar biraz abde yangını falan yapsa belki değişir istekleri. Bizim yönetim takıntılı bir oyuncuya odaklanıp kaldılar

FB çekildi, Roma çekildi, bir biz kaldık, Milan kadroda tutmak istemiyor zaten. Leao için 40-50 bonservis, 12 maaş konuşulmasında bir tuhaflık yok mu?..İlle istiyorlarsa, keyfi opsiyonlu ucuza kiralık teklif yapıp çekilsinler; işlerine gelirse...

Leao isi insallah olmaz. Batrakov ne kadar istekli hirsli geliyorsa Leao bi o kadar salmis gelecek.

Yonetimin ve teknik ekibin umarim B ve C plani hazirdir. Skorer orta acmasini bilen kanat sart oglu sart.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Leao niye salsin? Adam hala 27 yasinda ve hala PL falan yapmak istiyor. Bizde tutar, tutmaz bilemem. Sakatligi var, sistem uyusmazligi var vs ama yatmasindan olmayacagini sanmiyorum.

FB çekildi, Roma çekildi, bir biz kaldık, Milan kadroda tutmak istemiyor zaten. Leao için 40-50 bonservis, 12 maaş konuşulmasında bir tuhaflık yok mu?..İlle istiyorlarsa, keyfi opsiyonlu ucuza kiralık teklif yapıp çekilsinler; işlerine gelirse...
Var abim olmaz mı ? Takılıp kaldılar bizimkiler. Dünyada başka kanat yok sanki

torriera ve sanchez'i illa ki göndermeye gerek yok bence. singo/sallai'den biri ile vedalaşırsak, toplamda iki yetişkin kontenjanı açılıyor. nhiaga'yı da kiralarsak, iki tane de u23 kontenjanı açılıyor. bu 2+2 kontenjanı;

orta saha
stoper
kanat
santrafor

şeklinde planlayabiliriz. +1'er tane de yerli sağ bek ve stoper alabilirsek, kadro tamam olur bana göre.

tottenham'ın porro'dan başka sağ beki yok. onlara singo + para versek, karşılığında sarr ve tel'i alsak, her iki takım için de güzel bir anlaşma olurdu. tabi singo'nun maaşının %60'ını falan bize ödetirlerdi ama ona da kabul be. :asd:

Geri
Üst Alt