Transfer Nöbeti #10

20 ye alabileceğinizi kim inandırdı size ajax 20 teklif etmiş zaten 25 den bir kuruş aşağı vermezler

Beklenen kan geldi.. Leao şöyle, Martinelli böyle derken işte Noa Lang.. ne vereceği belli bence de :D

yakışır..

1787055136164.webp

Bu arada lang ı istememe sebebi tam olarak nedir? Bizde oynadığı için mi istenmiyor?

Bence soru işaretlerinin en az olacağı transfer olur. Ne verip vermeyeceği bellidir. Herkesin gözü leao falan istiyor da onların bile ne vereceği belli değil bu takımda...

Geçen sene parmak olayına kadar da gayet katkı sağlayan bir görüntü verdi kendisi... Ben mesela sane mi lang mı deseler sane yi gönderin lang gelsin derim... saha içerisinde 2 3 adam çalımlayıp bal yapmayan arı modada şov yapacak adam yerine takıma katkı sağlayıp düz temiz bir oyun ortaya koyan adamı tercih ederim...

Ancak şunu da belirteyim... çıkıp açıklama yapıp da transferler bizi heyecanlandırıyor açıklaması yapıp üstüne lang çekilince benim de midem bulanıyor... bunu inkar edemem... yoksa lang beni heyecanlandırmaz... heyecan dediğin işte martinelli olur salah olur yaşına rağmen, atıyorum doku akliuche gibi adamlar olur...
Samsunspor maçı haricinde genel olarak fark yaratamadı, asist gol oranı çok düşük. Üst seviye bir oynucu değildi.

Lang'a yanlış yapılıyor bu arada. Dursun un ceremesini dursundan başka niye herkes çekiyor yav ne mal taraftarimiz var.
ya bunlar tag mag oluşturarak bir şey değiştirebileceğini zannediyor 5 aydır dursun transfer nerde diye ağlıyorlar sonuç ne oldu sanki

suçsuz günahsız şampiyonlukta payı olan adama tepki gösteriyor avel ordusu

lang diye ölen biten yok da yönetimin çapını biliyoruz

futbolcu değil o yüzden süper ligde bile 0 golü var adamın juve maçında dönenleri iyi takip etmek dışında hiçbir halt yiyemedi alt seviye hollanda ligi futbolcusu başka bir şey de değil.Bize barış,saneden iyisi lazım bunlar yokken arada oynayacak adam değil.Gitsin hollanda liginde istatistiğe devam etsin.Bize kanattan skor verecek adam lazım
Ben senin gibi düşünmüyorum... Barış da sane de topu ayağına aldığında çoğu zaman duvardan seker gibi top rakibe geçip afallıyorken bu çocuk topu aldığında takımın ileri yerleşmesini sağlıyordu... First class bir futbolcu değil ama o kadar da yerin dibine sokulacak bir futbolcu da değil...

Tek olayı sağa çekip şut vurmak herifin ne inceci çalım atan bi adam ne dikine gidebilen bir profil bek geldiği zaman karşısına sağ sola pas bırakıp boşa çıkıyor tek numarası bu barıştan formayı asla alamaz bize barışı veya saneyi yedeğe atabilecek adam lazım dı

Samsunspor maçı haricinde genel olarak fark yaratamadı, asist gol oranı çok düşük. Üst seviye bir oynucu değildi.
antalyaya oynadı bir o kadar zaten.Bir de 20 vereceğiz yani naptı da bizde şunu istemenin mantığı bile yok ya tek maç oynadı diye gelsin aynen kanatlardan verim alamıyoruz fark yaratacak adam lazım ama denediğimiz ligde gol atamayan adam peşinde koşmak tam bizlik

Lang iş yapmaz ona 25 vereceğine leaoya 40 ver fakat başkan para harcamak istemiyor ucuz olan işine geliyor

Sen merkeze baba 10 numara + alternarif 8 ve 10.olaral bakratov alsan, langa kimsenin giki cikmazdi (Bay + lang lig seviyesi icin gayet iyi) (tabi satis lazim bunun icin, planlama dedigimiz olay bu)

Hakikaten rezalet bir yonetim.

Ben senin gibi düşünmüyorum... Barış da sane de topu ayağına aldığında çoğu zaman duvardan seker gibi top rakibe geçip afallıyorken bu çocuk topu aldığında takımın ileri yerleşmesini sağlıyordu... First class bir futbolcu değil ama o kadar da yerin dibine sokulacak bir futbolcu da değil...
bir şey yapmıyorki reyis ligde golü yok ya musaba bile gol attı fbde yav alt seviye adam bize böyle biri lazım değilki.Mesele topa basıp derinden oyun kurmaksa onu leao hayliyle yapıyor zaten bilmiyorum emre özcan mı izliyor millet ama reijnders'in deli gibi gol attığı sezon leao derinden top alıp tek pas atıyordu sürekli ceza sahasına , oyunun temposunu ayarlıyordu yani.Full paket böyle adam varken gidip lang gibi süper ligde bile halt yiyemeyen rize,antalya maçı dışında oynamayan adamı almanın manası pek yok yani

ya bunlar tag mag oluşturarak bir şey değiştirebileceğini zannediyor 5 aydır dursun transfer nerde diye ağlıyorlar sonuç ne oldu sanki

suçsuz günahsız şampiyonlukta payı olan adama tepki gösteriyor avel ordusu

lang diye ölen biten yok da yönetimin çapını biliyoruz
Bence kisisel algilamaz , neyin ne oldugunu anlatirlar.

Ilk bakista ayip tabi, yonetime direkt langin adini kullanmadan bir tag yapmalari gerekirdi.

Kanat falan istemiyorum almayın abi gidin forvet alın adam gibi orta sahaya 6 numara 8 numara alın yunus sane barış idare edelim yeter

Öyle bir algı yaratıldı ki sanki Lang bonservissiz geliyor, yerine düşünülen adamlar da 70-80 civarına bitecek. :D
Diğer bir düşünce de şu, Lang'ı 20lere kapatıp kalan parayla stoper veya ortasaha alınır.. iyi uykular :ROFLMAO: :ROFLMAO: Kaan ve İlkay efsanelerimiz varken o düşünce zor
Langı 20 ye ajax alamıyor vermiyor adamlar 25 den aşağı çıkarmaz Napoli başkanı

Geri
Üst Alt