Transfer Nöbeti #10

3 transferle kapatırlarsa rezalet

ne kadar geç kalmışsak kalalım en az 2 oyuncumuz gitmeli yerleri iyi şekilde doldurulmalı net

tamam schick alın şunu alacağınıza onuachuya 30 verin lanet olsun yapın ya

ya bunlar tag mag oluşturarak bir şey değiştirebileceğini zannediyor 5 aydır dursun transfer nerde diye ağlıyorlar sonuç ne oldu sanki

suçsuz günahsız şampiyonlukta payı olan adama tepki gösteriyor avel ordusu

lang diye ölen biten yok da yönetimin çapını biliyoruz
Iş tag ile halledilen bir sey ise dünden başlayalim zaten #KvarayiAlDursun diye yav :asd: tamamen oyuncuya saygisizlik başka bir sey değil.

Noah LANG parmağıyla ilgili yaşadığı hadiseye kadar iyiydi bence
Çok pahalı olmaz umarım
#fln yapmak bana armutça geliyor
dursun yüzünden heis.İcardiye yapmaya da mecbur kaldı insanların sabrını çok zorluyorlar.Millet haklı yani lange kişisel bir şey yok ama mecbur böyle oluyor yani kitlemesinler bize diye taraftar da böyle işlere girmek zorunda kalıyo.Lang sempatik adam gayet bunları haketmiyor ama dursun yüzünden oluyor tamamen.İcardi gibi efsane için bile millet tag açmak zorunda kaldı

Dursun: Yapacağımız transferlerden sonra taraftarın tepkisi biter

:D

bak bunu da @Hasan Bekir ile konuşmuştuk

yalan haber o kadar fazla ki bizim burada sonra o yalana herkes inanıyor

mesela can uzun 60 milyon olayı da öyle

bizim gazeteciler uydurdu sonra herkes buna inandı ve sonunda da alman gazeteleri de frankfurt lehine bu haberi yaptı

bizimle adı geçen her oyuncuyu bilerek beya bilmeyerek yüksek fiyattan haber yapıyorlar çünkü araştırma yapmak istemiyorlar

bir şey yapmıyorki reyis ligde golü yok ya musaba bile gol attı fbde yav alt seviye adam bize böyle biri lazım değilki.Mesele topa basıp derinden oyun kurmaksa onu leao hayliyle yapıyor zaten bilmiyorum emre özcan mı izliyor millet ama reijnders'in deli gibi gol attığı sezon leao derinden top alıp tek pas atıyordu sürekli ceza sahasına , oyunun temposunu ayarlıyordu yani.Full paket böyle adam varken gidip lang gibi süper ligde bile halt yiyemeyen rize,antalya maçı dışında oynamayan adamı almanın manası pek yok yani
Görüş farklılığı kardeşim ben gol sayısına baksam icardi kalsın derdim... şimdi leao ya da hayır demem martşnelliye de hayır demem... zaten altta yazmışım lang beni heyecanlandırmaz diye... ama katkı verir... osi nin sara nın vs lang la oynaması ile başka birisi ile oynaması arasında bile rahatlık farkı vardır muhakkak... ama kim gelirse artık ona destek vereceğiz yapacak birşey yok... suç lang da falan da değil... herkesin de belirttiği gibi temmuz başında alıp getireceğin oyuncuyu bu zamanda getirirsen seni yerler...

Geri
Üst Alt