- 16 Haziran 2010
- 205.449
- 158.011
- 6.838
SON DAKIKA | Galatasaray, Christopher Nkunku transferini bitirmek üzere! (Sacha Tavolieri)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20ye alinmasin zatenAjax 20 veriyor diyorlar 15e bize koklatmaz Napoli
Bu gelsin ben okeyim bunaSON DAKIKA | Galatasaray, Christopher Nkunku transferini bitirmek üzere! (Sacha Tavolieri)
Geçen maç top ayağına geldiğinde uğultular başladı yakında ıslığa döner.Güzel hastag, vallaha onlarca isim ciktiktan sonra lang gelecekse içinden geciceksin, lang bile bu olayı duysa taraftarla el ele Yönetimi protesto eder. Bence bu sezon her maç yönetim yuhlansin, futbolcular ise alkislansin
Reis güç zehirlenmesini şimdimi yaşıyor.Bence güç zehirlenmesinden ziyade Galatasaraya bağlılık zayıf olduğu için umursamıyor.Bu hep böyleydi.Bu yüzden aksiyonda almıyor...Bu adamda güç zehirlenmesi ego falan yapacak çap yok.Dursunun kimseyi taktiği yok rts. Genel kurulda bile artist artist hareketler yapti görmedin mi. Guc zehirlenmesi yasiyor, kendisini zeus saniyor. Okani bile tınlamiyor taraftar onu demis bunu demis diye hareket etmez.
Çöp falan değil, mükemmel bir oyuncu.Nkunku ağır çöp baştan diyeyim.
yok abi nerede diyorSON DAKIKA | Galatasaray, Christopher Nkunku transferini bitirmek üzere! (Sacha Tavolieri)
nkunku analizi ne zaman youtubeda yayınlarsın hocamNukunku
15 gol 8 asist yazdım bile
Geçen sene izlediğim tüm maçlarda iyi buldum gayet diriydi yalan yok. Hücumun her yerinde oynuyor ve aşırı teknik beceri sahibi bir herif. Fazla süre aldırabilirsek işimizi görürSON DAKIKA | Galatasaray, Christopher Nkunku transferini bitirmek üzere! (Sacha Tavolieri)