Transfer Nöbeti #10

Sihirbaz seviye korkunç yetenekli bir herif. Geçen sezon birkaç maçta izleyince şok oldum hala bu kadar iyi olmasına. Ayakları çok hızlı her an her açıdan gol pası ya da gol çıkarabiliyor hala
Böyle full kasa adamlara bayılıyorum ya 2014teki Liverpool dönemi Suarez gibi.

Hem oynuyor hem oynatıyor, hem atıyor, hem attırıyor, pek kalmadı da böyle adamlar.

dunyada okan buruk’un forvet arkasi/2.forvet rolune hayal ettigi tanima nkunku kadar uyan adam azdir ama en son sakatlanmadan oynadiginda gs baskani faruk suren falandi.

Osimhenin yanınada Kanada da atabileceğimiz tam ideal profil belkide sakatlık yaşamaz beşiktaştaki gomez örneği gibi bu biraz şans çok çabuk oyuncu bilekleri falan çok kıvrak
12+2 olsa kesin alalım derdim.

1 sene oynasa bile okay olurdum, bekleneni verirse vaadettikleri çok yüksek çünkü am ama mevcut durumda 10 yabancılık dilimin alayı düzenli oynayabilir ve risksiz olmalı.

nkunku geçen sezon 35 maç 1528 dk oynamış. 2030'a kadar sözleşmesi var olursa kiralık olur.

Ohaaa Nkunku geçen sene İtalya'da 35 maça çıkmış.

En son Red Bull'da şiir gibi top oynadı ama geçen sene toparlandıysa efsane olur tabii.

Kendisi Mertens'in DİREK alternatifidir.

yine biri ne diyorsa herkes peşinden gidiyor he yaw nkunku çöp

ayılıp bayıldığınız leao 13 gol katkısı yapmış nkunku 11, 500 dk daha az oynamış üstelik

illa gelsin demiyorum hatta gelmesini çok tercih etmem de bu kadar da her çıkana saldırıp çöp etmek saçmalık

Nkunku anca kiralik + opsiyonlu alinacak topcu. Leipzigden sonra düsüse gecti ve Milan ve Chelsea taraftarinin mesajlarina bakarsam, Leipzig'de ki gibi artik önde fazla motiveli pres yapmiyormus. Leipzig'de yapiyordu cünkü sistemlerinde pres yapmak baya önemliydi.

Nkunku’yu geçen devre arası Fener çok istedi bu arada, Leipzig döneminden öğrencisiydi ve direkt santraforda kullanacaktı, 35 m euronun altına inmedi Milan, o yüzden Sıddık’ı aldılar sonrasında.

Ohaaa Nkunku geçen sene İtalya'da 35 maça çıkmış.

En son Red Bull'da şiir gibi top oynadı ama geçen sene toparlandıysa efsane olur tabii.

Kendisi Mertens'in DİREK alternatifidir.
25-26 da sadece 13-14 gün sakatlanıp 3 maç kaçırmış dakikası da fena değil öyle kronik falan değil bu herif aynı bölgeden üst üste sakatlığı yok baktım

Geri
Üst Alt