Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.442
- 41.242
- 3.413
Sen planli gittigimizi mi saniyordun rtsNerde istikrarsız adam var ona gidiyorlar Nkunku nedir bunlar kafayı yemiş.
İmdatttttttttt menajerler kulübü rehin almış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen planli gittigimizi mi saniyordun rtsNerde istikrarsız adam var ona gidiyorlar Nkunku nedir bunlar kafayı yemiş.
İmdatttttttttt menajerler kulübü rehin almış.
Böyle full kasa adamlara bayılıyorum ya 2014teki Liverpool dönemi Suarez gibi.Sihirbaz seviye korkunç yetenekli bir herif. Geçen sezon birkaç maçta izleyince şok oldum hala bu kadar iyi olmasına. Ayakları çok hızlı her an her açıdan gol pası ya da gol çıkarabiliyor hala
Hala sabir ediyon yani bu neyin sabiri da taşmadi halen rtas yavsabrımız mı sınanmak isteniyor?
taş olsa catlarBirbirinden cok farkli oyuncular ama bence de Nkunku‘nun gelisinde Batrakov gereksiz olur mevki olarak baktigimizdaO zaman batrakov u ne bokuna aldık
SImdi geldi aklima. Adam ali turap amed transferini bildiHaberi yapana bak yahu, adam taraftar etkileşimi alacağım diye kendisine bile isteye sövdürtüyor 1 aydır.
12+2 olsa kesin alalım derdim.Osimhenin yanınada Kanada da atabileceğimiz tam ideal profil belkide sakatlık yaşamaz beşiktaştaki gomez örneği gibi bu biraz şans çok çabuk oyuncu bilekleri falan çok kıvrak
Yada gs nin maci yaklasiyordurBunlar belli inanılmaz panik haldeler bu kadar oyuncu ismi çıkıyorsa paso menajerler vardır onlarda yakın olduğu muhabirlere aktarıyorlardır.
25-26 da sadece 13-14 gün sakatlanıp 3 maç kaçırmış dakikası da fena değil öyle kronik falan değil bu herif aynı bölgeden üst üste sakatlığı yok baktımOhaaa Nkunku geçen sene İtalya'da 35 maça çıkmış.
En son Red Bull'da şiir gibi top oynadı ama geçen sene toparlandıysa efsane olur tabii.
Kendisi Mertens'in DİREK alternatifidir.
Transferbiz napmaya calisiyoruz anlayan var mi
adam 1500 dk oynamamışOhaaa Nkunku geçen sene İtalya'da 35 maça çıkmış.
En son Red Bull'da şiir gibi top oynadı ama geçen sene toparlandıysa efsane olur tabii.
Kendisi Mertens'in DİREK alternatifidir.