- 1 Ocak 2011
- 15.544
- 10.507
- 1.838
Laga lugaAbi transfer yoksa yirmi sayfa ne konuşuyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Laga lugaAbi transfer yoksa yirmi sayfa ne konuşuyorsunuz
Giderken rütbeni bana bırakistifa ediyorum
bu statslar bana gerçekçi gelmiyor rakamlar gerçek olsa bile sahaya yansımıyor.
Kötü futbolcu dediğimizde inanmadılar ahbert.geçse küme düşeriz zaten heis burnley gibi
Bir yandan inanmak ister gibi haberini bekliyorsun ama. Birak abi Kolpahan iste.Tolghan forvet kolpasını saldı mı?
Keske istemeseydin yegenim sana 25 gomdukBatrakov, Galatasaray'ın ilgisinden sonra hiç tereddüt etmeden bu transferi çok istedi. Batrakov istemeseydi Galatasaray'a transferi gerçekleşmezdi. Oyuncunun çok istemesi kararda etkili oldu. (Andrey Pankov)
Nöbette vakit geçmez başka türlüBir yandan inanmak ister gibi haberini bekliyorsun ama. Birak abi Kolpahan iste.
Bu sevk apoya küfürden mi yoksa dursuna istifa dan mı oldu?
Mevcut kadro ile sampiyonlugu unutalim. Sirf lig olsa bile hayaldi. Her mevkide eksik var kaleci sol bek ve sag bek haric. Böyle kadro mu olur?Bu sene şampiyonluk gelecekse 2 adam sayesinde gelecek;
1- Osimhen
2- Okan Buruk
Maalesef.
O yüzden dedim zaten. Belli ki bunlardan şampiyonluğu getiren hamle tarzı bir transfer gelmeyecek. Şimdilik ztk’da çeyrek final getirecek transferler yaptılar sağolsunlarMevcut kadro ile sampiyonlugu unutalim. Sirf lig olsa bile hayaldi. Her mevkide eksik var kaleci sol bek ve sag bek haric. Böyle kadro mu olur?
Enciso 35m Euro'ya transfer oldu.zaten adamı 5 taksit vs veriyorlar diye alıyoruz. Aynı paraya enciso almadık adam fransa ingilterede falan oynadı milli takımda gördük fişek gibiydi