Transfer Nöbeti #10

evet son iki haftada 3 topcu gönderip 8 transfer yapariz

Karım coulibaly 20ye gitmiş la yazıklar olsun bu yönetime apoyla oynarsiniz artık ben de sandım adamı 40-50

kuzeyden topçu alınmaz nelson jelert daha kaç kez kazık iyicez acaba
gelince övecekler çok mücadele ediyor çok koşuyor sarı saçlı mavi gözlü diye
her aldığın yabancı nelsson gibi olsa keşke

3 yıl performans aldın, 2 şampiyonlukta 11 topçusuydu.

17-18 teklif de geldi sen satmadın

Son düzenleme:
Yukarıda yazılanlarla beraber bu seneye ve geriye dönük 4 seneye baktığımda işin sonunda mutlu olabileceğimiz bir tablo göremiyorum.
Bu sene neyse de geriye bakıp döndüğün 4 sene niye mutlu olamadın? Şampiyonluklar seni mutlu etmedi mi?

Her ismi çıkan topçunun 30m'dan başlaması hayra alamet değil.

Çakar mod on:
Şeytanın avukatlığını yapıyorum, bunlar fiyatlar yüksek deyip o, bu klas isimlerle camiayı, taraftarı oyalayıp en sonunda 3,5 komisyon koparabileceği oyunculara mı yönelmek amacındalar da 3 aydır transfer yapmadılar acaba ?!? diye sormaktan alamıyorum kendimi.
Çakar mod off:

Artık buralara geldi bu iş, saçmalığın daniskası çünkü yaşatılan bu süreç.

kuzeyden topçu alınmaz nelson jelert daha kaç kez kazık iyicez acaba
gelince övecekler çok mücadele ediyor çok koşuyor sarı saçlı mavi gözlü diye
Kuzeyden topçu alınır. Nelsson kayışı koparana kadar da fazlasıyla değerliydi kadro için. Jelert için kuzeyli demezsek sevinirim, adamların yakaladıkları balıklar bile Jelert'ten daha kalıplı.

Barışın olayını inanılmaz kötü yönettik artık bütün oyuncuların arıza çıkarması normal torreiraya falan kızmayın hiç. Okan ve dursunla buraya kadar gelmemiz büyük mucize Osimhene dua etsinler yoksa isimleri kalmazdı şimdiye kadar.

Roma, Malick Fofana transferini bonuslarla 35 M€’ya noktaladı ancak transfer Lyon’un Fenerbahçe ile oynayacağı rövanş maçından sonra resmiyet kazanacak. (La Gazzetta)

MALick fofani deriz biz de

Geri
Üst Alt