Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlık sorununu düşünerek 4 milyon € riske edilebilinir.

Harit gibi kafası kırık adam yatıracağımıza ne oynayacağı az çok belli olan adama parayı yatırmak daha mantıklı.

Geçmişten de özel hayranı olduğum bir oyuncu geldiğinde çok sevinmiştim.

Çok fazla izleyemedik ama 2 sezon geçti üstünden Fransa'da toparlamıştır diye umuyorum.
harit ve lemina beraber gelsinler

Ona hakim değilim de 6 maç mı ne 90 dksı vardı.
Bizde 2228,nicede 2124 dk oynamış

Bizde daha fazla oynamış ama ligde 10 maç yok nerdeyse hepsi uyluk sakatlığı yüzünden,nicede ise 6 maçta süre bulamamış onların çoğundada sakatlık yazmıyo korona bi taneside

Önemli olan sakatlıktan oynamamazlık bir durumunun olmaması,özellikle uylukla ilgili sakatlık göremedim

@Sami Karakoç

Ali canın videosunu izliyorum da anladığım kadarıyla hücum açısından pek bir şey vaadetmiyor ama Oliveira'nın tempo eksiğini kapatabilecek bir adan Midtsjö. Ek olarak driblingi olduğu için bölgeler arası hücum geçişlerinde iş yapabilir.

Okan Hoca'nın akıl katacak orta saha tanımına uymuyor ama sanki çok.

lemina bir daha kas problemi yasamamasi bizdeki sakatligi nuksetmemis kalp sorununu merak ettim ama umarim ciddi degildir zaten bir mac kacirmis

keske uyguna kiralik alsak opsiyonlu en azindan camiayi taniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 169927

üstad bu lemina'ya bi ameliyat falan çaksak düzelmez mi adamın kariyeri heba oluyor yav. uyluk nakli makli olmuyor mu ne illet bişey bu

Ne Leminasi ya. Adama bişey olmasi cok muhtemelken her an Taylana kalacakken ne Leminasi. Her maç, her antreman sonunda sakatlamasın diye duaya mi çıkacağız
Hep abartin zaten fernando da muzmin sakatti gorduk seferovicede oyle dediler lemina 27 maca cikmis bir sorun varsa oda hazir gelmedi bize cok yuklendik adama ayrica arkasina bir oyuncu daha alinir mis gibi topcu daha iyisini zaten getiremeyiz lemina ve mitcio bizim icin idealdir

Galatasaray'ın 2019-20 sezonu öncesi Premier Lig ekibi Southampton'dan kiraladığı Mario Lemina, sarı kırmızılı ekibe teşekkür mesajı yayınladı.
Gabonlu yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray forması giymekten onur duyduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:
"Ne yıl ama... Buraya geldiğim ilk günden itibaren beni el üstünde tuttunuz. Bu sezonun beni kişisel olarak olgunlaştırdığını söylemekten mutluluk duyuyorum. İyi gün de olsa, kötü gün de olsa, bu takımın formasını bir kez bile giyebildiğim için onurlu ve gururluyum."

"Bu hikaye bitmedi"

"Herkese teşekkür ediyorum. Sezonun ikinci yarısında sizi gerçekten çok özledik. Takım arkadaşlarıma, teknik direktörümüze ve tüm ekibe teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum, yakında görüşürüz. Bu hikaye bitmedi."

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne Leminasi ya. Adama bişey olmasi cok muhtemelken her an Taylana kalacakken ne Leminasi. Her maç, her antreman sonunda sakatlamasın diye duaya mi çıkacağız

lemina+midstjö çekeriz mesela rotasyonda döne döne takılırlar sergio ile beraber. yoksa sadece lemina alınsa dediğin gibi riskli olur.

@Sami Karakoç

Ali canın videosunu izliyorum da anladığım kadarıyla hücum açısından pek bir şey vaadetmiyor ama Oliveira'nın tempo eksiğini kapatabilecek bir adan Midtsjö. Ek olarak driblingi olduğu için bölgeler arası hücum geçişlerinde iş yapabilir.

Okan Hoca'nın akıl katacak orta saha tanımına uymuyor ama sanki çok.
2 os alınacak diyorlar (10 hariç) biri miço diğeri de okan hocanın belirttiği profilde biri olur diye tahmin ediyorum. cumaya kadar isimler düşer bekleyip görelim

Lemina 3 maç oynasa 1 maç kaçırıyor ortalama.

Sonra yerine Taylan oynayacak, 1 hafta da form tutması ligden koparız olmadığında.

2020 de olan tam oydu. Düşünülmesi bile, bile bile lades olur.

Lemina 3 maç oynasa 1 maç kaçırıyor ortalama.

Sonra yerine Taylan oynayacak, 1 hafta da form tutması ligden koparız olmadığında.

2020 de olan tam oydu. Düşünülmesi bile, bile bile lades olur.
Taylan niye oyasın? Huni koyarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt