Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stadyum veya GS adına çalışmıyorum, taraftarım:) projede teknik yönetiminde görev aldım.

GS veya Stadyum adına çalışmıyor olsanız bile son aylardaki üretilen elektrik miktarından ve hatta satıldığından haberiniz varsa sanırım hala bir şekilde işin içindesiniz. Rakamları, detayları veremeyecek olmanızı anlıyorum o ayrı. Sadece sunu sorayım, üretim fazlası olup sisteme verildiğinde gelirini şu an firma alıyor galiba? 10 sene sonra ise artık GS mi almaya başlayacak? Bu bilgi doğru mu?

Lemina 3 maç oynasa 1 maç kaçırıyor ortalama.

Sonra yerine Taylan oynayacak, 1 hafta da form tutması ligden koparız olmadığında.

2020 de olan tam oydu. Düşünülmesi bile, bile bile lades olur.
Yanlış hatırlamıyorsam karın kaslarında bir sıkıntı da vardı...birçok sorunu var adele, karın kası vs vs yoksa inanlmaz ihtiyacımız olan bir oyuncu

@Sami Karakoç

Ali canın videosunu izliyorum da anladığım kadarıyla hücum açısından pek bir şey vaadetmiyor ama Oliveira'nın tempo eksiğini kapatabilecek bir adan Midtsjö. Ek olarak driblingi olduğu için bölgeler arası hücum geçişlerinde iş yapabilir.

Okan Hoca'nın akıl katacak orta saha tanımına uymuyor ama sanki çok.
adam 8 numara ama oyunu yönlendirecek oyuncu değil,hücumda bişey de vadetmiyor.lider değil.kailtesi tartısılır.kısacası midsö yem.hamzada dripling yapıyo ve tempolu.o gelene kadar hamza oynar.

dedik okanın söykediklerine uymuyor diye,neyse

iyi ki sporseveriz

direkt kapa bakmak lazım,bundan sonra.antalya macının 1 hafta öncesinde takıma katılacak oyuncular var demeye getirdi okan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt