Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander vs Harit kıyaslamasında ikiside farklı tip oyuncu, alternatif olması yanlış aslında.

Harit, dripling, güç, dayanıklılık, hız ve savunma yönünde daha iyi zaten bu yüzden almanya liginde oynuyor. Ama bu adam kanat olsa daha etkili sanki. Bitiricilik ve süreklilik sıkıntısı var.

Evander, yumuşak bilekleri olan gerektiğinde topla driblingi olan biri, pas ve bitiricilik, sonuca etki etme daha iyi. Aslında bildiğimiz 10 numara profiline daha uygun. Ben Alexe benzetiyorum tarzını. Dayanıklılık ve fizik olarak Haritden geride bence.

Dediğim gibi ikiside farklı tip oyuncu, aslında ikisi bir arada olsa keşke :)

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha bu fragman bile değil kendisini uzun yıllar takip ettim takım istediği oyun planına bir alışsın bol bol tek pas, duvar pasları, üçgenler görecez
Nerede takip ettin Renktaş?

Küme düşme hattındaki başak 'ta mi yoksa
Küme düşmek üzere olan Rize ve Akhisar da mı?

Şimdi gördüm, iyi satış yapmışlar. Rangers kardan değil, gelirden pay vermiş.

Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Avro garanti bedel , 2.250.000 Avro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

O zaman daha akıllı ve savruk oynamayan takım oyuncusu olan , press ve top kapma becerisi yüksek hangisi ise o getirilsin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evander, akıllı ve savruk oynamayan takım oyuncusu imiş ama pres ve top kapma işleri ilgi alanı dışındaymış, nasıl MOS ise?!..

''O yüzden mi wonderkid görüldüğü BR den geldiği Dan liginde çakılıp kalmış acaba?!'' sorusunu sormamak olmaz...Aradım, bulamadım cevabını...

Nerede takip ettin Renktaş?

Küme düşme hattındaki başak 'ta mi yoksa
Küme düşmek üzere olan Rize ve Akhisar da mı?
3 -5 puandan aldığı rizeyi az daha avrupaya götürebilecekken olabilir veya başaksehiri şampiyon yaparken yada sporting i eleyip son 16 ya kaldığında vs.

Şimdi gördüm, iyi satış yapmışlar. Rangers kardan değil, gelirden pay vermiş.

Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Avro garanti bedel , 2.250.000 Avro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bence ortalama bir satış. Bonusların yarısını alsalar 5 milyona satmışlar. Rıdvan çok gelişir de 15 e satarlarsa 2 milyon daha gelecek maks.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt