Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.296
- 6.072
- 2.293
Bu Güvenç Kurtar'ı Allah rızası için ekrana çıkardıklarında eminim artık. Sevap pointte lazım sonuçta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankettekiler topçudan anlamıyorsa @Sami Karakoç ne yapsın.
Tam bir oksijen israfiBu Güvenç Kurtar'ı Allah rızası için ekrana çıkardıklarında eminim artık. Sevap pointte lazım sonuçta.
saç tarzı bizim transfer stratejisine uyuyor reisalabilcemiz 1 i diyil
Nerede takip ettin Renktaş?Daha bu fragman bile değil kendisini uzun yıllar takip ettim takım istediği oyun planına bir alışsın bol bol tek pas, duvar pasları, üçgenler görecez
Evander, akıllı ve savruk oynamayan takım oyuncusu imiş ama pres ve top kapma işleri ilgi alanı dışındaymış, nasıl MOS ise?!..O zaman daha akıllı ve savruk oynamayan takım oyuncusu olan , press ve top kapma becerisi yüksek hangisi ise o getirilsin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu enis sever ve savar halusinasyon yapıyor bende yatacam ben iyi geceler
3 -5 puandan aldığı rizeyi az daha avrupaya götürebilecekken olabilir veya başaksehiri şampiyon yaparken yada sporting i eleyip son 16 ya kaldığında vs.Nerede takip ettin Renktaş?
Küme düşme hattındaki başak 'ta mi yoksa
Küme düşmek üzere olan Rize ve Akhisar da mı?
Bence ortalama bir satış. Bonusların yarısını alsalar 5 milyona satmışlar. Rıdvan çok gelişir de 15 e satarlarsa 2 milyon daha gelecek maks.Şimdi gördüm, iyi satış yapmışlar. Rangers kardan değil, gelirden pay vermiş.
Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Avro garanti bedel , 2.250.000 Avro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ooov, solak 8; hele duran topları da iyi kullanıyorsa alırım bir dal!Adrien Rabiot - Oyuncu profili 22/23 bunun durumu nedir