Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 14.398
- 14.214
- 2.463
Forum da soyadını anımsayamadığım için ismini yazmadığım, tipoloji uzmanı bir üstat vardı, şu an burada ise onun da Harit-Evander kıyasına dair yorumunu okumak isteriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu kayrilan başak mi?3 -5 puandan aldığı rizeyi az daha avrupaya götürebilecekken olabilir veya başaksehiri şampiyon yaparken yada sporting i eleyip son 16 ya kaldığında vs.
@Suat Kara bekliyoruz reis.Forum da soyadını anımsayamadığım için ismini yazmadığım, tipoloji uzmanı bir üstat vardı, şu an burada ise onun da Harit-Evander kıyasına dair yorumunu okumak isteriz.
Teşekkürler üstat. Şahsi kanaatim Harit'ten yana ama beyefendinin de yorumunu merak ediyorum.@Suat Kara bekliyoruz reis.
Gueyegrilllitsh
evander
vargas
moise kean
agoume
kerem atakan✌ali akman🖐
Kargalardan 7 tane yemesi birini nasıl kötü hoca yapıyor anlamadım 3 dakika da 2 gol yiyerek elendiği için guardiolaya balon demek gibi bir şey bu. Başakta ben yaptığı güzel işleri ve sonunda gelen şampiyonluğu veri ile sunabilirim sen kayırmayı verileyebilecek misin hayır o yüzden kahvehane dedikodusundan öteye gidemeyecek bir olay bu. Sporting'i elemek her şekilde başarıdır araya covis arası girmese kopenhag ı eleyemeceğinin de garantisi yoktu.Şu kayrilan başak mi?
Karga'lardan 7 tane yediği Rize mi?
Kendi liginin Trabzon'u olan müzmin 4.sportingi eleyip Kopenhag 'tan bir kamyon gol yedirerek mi?
Evander fenere bisey mi yapiyo abi,f.a.s derken?
Bunuda seni istemiyorlar deyip kandırmışlardı sanırım.hain bitmiyor içerde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapacak inşallah kanım ısınmadi falan ama gelecek gibi duruyor geldiği andan itibaren en azılı Evander sevici olurum destek şartEvander fenere bisey mi yapiyo abi,f.a.s derken?
Tamamdır Naci Renktaş.Kargalardan 7 tane yemesi birini nasıl kötü hoca yapıyor anlamadım 3 dakika da 2 gol yiyerek elendiği için guardiolaya balon demek gibi bir şey bu. Başakta ben yaptığı güzel işleri ve sonunda gelen şampiyonluğu veri ile sunabilirim sen kayırmayı verileyebilecek misin hayır o yüzden kahvehane dedikodusundan öteye gidemeyecek bir olay bu. Sporting'i elemek her şekilde başarıdır araya covis arası girmese kopenhag ı eleyemeceğinin de garantisi yoktu.