Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum da soyadını anımsayamadığım için ismini yazmadığım, tipoloji uzmanı bir üstat vardı, şu an burada ise onun da Harit-Evander kıyasına dair yorumunu okumak isteriz.

3 -5 puandan aldığı rizeyi az daha avrupaya götürebilecekken olabilir veya başaksehiri şampiyon yaparken yada sporting i eleyip son 16 ya kaldığında vs.
Şu kayrilan başak mi?
Karga'lardan 7 tane yediği Rize mi?

Kendi liginin Trabzon'u olan müzmin 4.sportingi eleyip Kopenhag 'tan bir kamyon gol yedirerek mi?

Juventus Arthur’u satış listesine koymuş kiralık opsiyonlu da dahil seçeneği ile.

Derhal çökelim.

Rabiot na mümkün ama kendisi için ihtimal olabilir.

İsminde Melo ✅
Brezilyalı ✅
Ön libero ✅
Juventus ✅
Brezilya milli ✅

Şu kayrilan başak mi?
Karga'lardan 7 tane yediği Rize mi?

Kendi liginin Trabzon'u olan müzmin 4.sportingi eleyip Kopenhag 'tan bir kamyon gol yedirerek mi?
Kargalardan 7 tane yemesi birini nasıl kötü hoca yapıyor anlamadım 3 dakika da 2 gol yiyerek elendiği için guardiolaya balon demek gibi bir şey bu. Başakta ben yaptığı güzel işleri ve sonunda gelen şampiyonluğu veri ile sunabilirim sen kayırmayı verileyebilecek misin hayır o yüzden kahvehane dedikodusundan öteye gidemeyecek bir olay bu. Sporting'i elemek her şekilde başarıdır araya covis arası girmese kopenhag ı eleyemeceğinin de garantisi yoktu.

Bunuda seni istemiyorlar deyip kandırmışlardı sanırım.hain bitmiyor içerde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu tribünden çıkan sese bakar mısın yav adamı titretiyor eski taraftar profili cidden başkaydı. Sami Yen cehennemini dememe gerek yok. Sami Yen 25k> nef 50k bedel. O zaman tribünde tribündü karşı yürüyedur sultans bunlar ultras kültürünü yaşatan gruptu zaten ilk ve tek orada kaldı daha da hiç olmadı

Kargalardan 7 tane yemesi birini nasıl kötü hoca yapıyor anlamadım 3 dakika da 2 gol yiyerek elendiği için guardiolaya balon demek gibi bir şey bu. Başakta ben yaptığı güzel işleri ve sonunda gelen şampiyonluğu veri ile sunabilirim sen kayırmayı verileyebilecek misin hayır o yüzden kahvehane dedikodusundan öteye gidemeyecek bir olay bu. Sporting'i elemek her şekilde başarıdır araya covis arası girmese kopenhag ı eleyemeceğinin de garantisi yoktu.
Tamamdır Naci Renktaş.
Sana verilerle mutluluklar.

Sezon sonunda görüşmek üzere umarım teneke bağlayanlar arasında önlerde olmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt