Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler üstat. Şahsi kanaatim Harit'ten yana ama beyefendinin de yorumunu merak ediyorum.
sevgili erkan renkdas, oncelikle selamlar,

kulaklarim cinladi sagolsun sevgili @Naci Liboş hatirlatti.
konuya vb gibi konulara dair *nacizane yorumum/larim elbette goreceli, her zaman vurguladigim gibi. begeni goreceli.
her turlu ,tersi yonden dusunenlere de saygi duyarim. sonucta fikirlerimizi yaziya dokuyoruz beraberce. seviye ve saygi dan kusur etmeden.

konuya donersek ;

son saattlerdeki gundemi kacirdim. rakibin hazirlik macini izliyordum-ayrica rakibe dair uzun bir yorum ekleme ile mesgldum. dolayisiyla, kusura bakmayin gorememisim mesajinizi.

son durum nedir ? kimi aldik harit ? evander ?

selamlar,

Evet sizinti istiyoruz kardesim. Baskin yayinlar yeni isimler istiyoruz

konuya vb gibi konulara dair *nacizane yorumum/larim elbette goreceli, her zaman vurguladigim gibi. begeni goreceli.
her turlu ,tersi yonden dusunenlere de saygi duyarim. sonucta fikirlerimizi yaziya dokuyoruz beraberce. seviye ve saygi dan kusur etmeden.

konuya donersek ;

son saattlerdeki gundemi kacirdim. rakibin hazirlik macini izliyordum-ayrica rakibe dair uzun bir yorum ekleme ile mesgldum. dolayisiyla, kusura bakmayin gorememisim mesajinizi.

selamlar,
Evander sanırım bi tık daha öne çıkmış bugün çıkan haberlere göre

konuya donersek ;

selamlar,
Resni bir alınma durumu yok reis ikisi arasından sen hangisini tercih ederdin bize daha çok yakıştırıyorsun onu soralım dedik.

Evander ve/veya Harit gelirse Akbaba formayi kapar. Alacaklari alternatif 6/8 pek umrumda degil. Sadece iyi bir 6 numara istiyorum artik. Alternatif kanat, forvet, stoper vs. hepsi kiytirik olsa da olur. Alacak kimseyi bulamiyorlarsa parayi kasada tutsunlar seneye harcariz daha planli hareket ederiz hem

5ec7d94d18c7731d88949852.jpg

konuya donersek ;

selamlar,
Merhaba üstat. Konu özelinde henüz net bir durum yok fakat forum bu iki oyuncudan ötürü ayrışmış durumda. Hangisinin daha faydalı olabileceğine dair sizin de görüşünüzü merak ettim.

Arkası dönükken aldığı pas sonrası atacağı şık çalımla tribünlerden "whohoooo" sesi yükselmesine sebep olacak, seyirciler daha hareketi alkışlamaya fırsat bulamadan "vuuuur!!, vuuur!!!" diye bağırmalarını sağlayacak ve seyircilere uyup, o hızla topun ağlara nasıl gittiğini göremeyen seyircilerin, stadı "goooool" sesleri inletmesine sebep olacak yetenekte bir orta saha transferi bekliyorum. Çıtam budur sevgili yönetim.

Hadi bakalım. :asd:

seferovic sakat olunca suarez oynar suarez sakat olunca seferoviç . aramaya gerek yok 2 yıllık kontrat verelim suareze.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt