Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili erkan renkdas, oncelikle selamlar,Teşekkürler üstat. Şahsi kanaatim Harit'ten yana ama beyefendinin de yorumunu merak ediyorum.
Evander sanırım bi tık daha öne çıkmış bugün çıkan haberlere göresevgili erkan renkdas, oncelikle selamlar,
kulaklarim cinladi sagolsun sevgili @Naci Liboş hatirlatti.
konuya vb gibi konulara dair *nacizane yorumum/larim elbette goreceli, her zaman vurguladigim gibi. begeni goreceli.
her turlu ,tersi yonden dusunenlere de saygi duyarim. sonucta fikirlerimizi yaziya dokuyoruz beraberce. seviye ve saygi dan kusur etmeden.
konuya donersek ;
son saattlerdeki gundemi kacirdim. rakibin hazirlik macini izliyordum-ayrica rakibe dair uzun bir yorum ekleme ile mesgldum. dolayisiyla, kusura bakmayin gorememisim mesajinizi.
son durum nedir ? kimi aldik harit ? evander ?
selamlar,
Resni bir alınma durumu yok reis ikisi arasından sen hangisini tercih ederdin bize daha çok yakıştırıyorsun onu soralım dedik.sevgili erkan renkdas, oncelikle selamlar,
konuya vb gibi konulara dair *nacizane yorumum/larim elbette goreceli, her zaman vurguladigim gibi. begeni goreceli.
her turlu ,tersi yonden dusunenlere de saygi duyarim. sonucta fikirlerimizi yaziya dokuyoruz beraberce. seviye ve saygi dan kusur etmeden.
konuya donersek ;
son saattlerdeki gundemi kacirdim. rakibin hazirlik macini izliyordum-ayrica rakibe dair uzun bir yorum ekleme ile mesgldum. dolayisiyla, kusura bakmayin gorememisim mesajinizi.
selamlar,
Ekli dosyayı görüntüle 1700103üde ilk 11de oynardi
Merhaba üstat. Konu özelinde henüz net bir durum yok fakat forum bu iki oyuncudan ötürü ayrışmış durumda. Hangisinin daha faydalı olabileceğine dair sizin de görüşünüzü merak ettim.sevgili erkan renkdas, oncelikle selamlar,
konuya donersek ;
selamlar,
gomis ve feghouliyide alsınlar tam olur birde maicon rique
7 transfer daha mi yapilacak