Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer adam maçta 1 tane bile top kaybetmemiş değilse sadece olumlu hareketlerini koymuşlar bu videoya ve utanmadan "vs West Ham" yazmışlar. Hatta bir çalım atıp top hala ayağındayken kestikleri pozisyon var. Yani örneğin Taylan gibi 3 gol yedirmiş olsa şu maçta bilemeyiz.

Geçen seneki Lyon maçlarını izleyenler Ndombele berbat haldeydi diyorlar ayrıca. Saçma sapan kalabalığa dalıp top kaybederek yedirdiği goller, sebep olduğu pozisyonlar çokmuş. Tabi özünde iyi oyuncuydu Tottenham'dan falan biliyoruz da, ben o kadar da güvenemiyorum kiralık falan gelirse kendini vereceğine, formda olacağına.
videonun sonunda spiker iyi oynadı diyo sanırım.bu macta iyi oynamış.riskli transfer zaten,ama biraz oynarsa da şampiyon yapar.

MISTÖÖÖÖÖÖÖJ

Tmpv00iElyjTB43c-636384976983187286.gif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pedro istedim, en önemli transfer dedim, ertesi gün yattı. Pedro olmadı bari grilis olsun carvalho olsun onlar tam istediğimiz oyunu oynatır dedim, onlarda yattı. Dünde harit iyi olabilir yazdım ibre evandere döndü.

Pedro istedim, en önemli transfer dedim, ertesi gün yattı. Pedro olmadı bari grilis olsun carvalho olsun onlar tam istediğimiz oyunu oynatır dedim, onlarda yattı. Dünde harit iyi olabilir yazdım ibre evandere döndü.
Vinlaman iyi olur ustat

Kim seferovici dusunup akil edip isteyip getirdiyse allah ondan razi olsun

Xerdan xaqiriyi de arkasina alabilsek iyi olurdu aslinda

getir 6 ya ugrasma ya.agueme de ne fizik var öyle yalnız,pasları da iyi kanatlara.bacaklar viera gibi uzun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt