- 22 Kasım 2008
- 11.398
- 7.032
- 2.493
emin sakat abi,dediğin gibi.luyindama kampa katılacakmış,nevzat demiş
Hani bir şeyi yoktu Emin'in? 1 hafta sonra hala kampa götürülemeyecek kadar ciddi miymiş? Bir söylenilene de inanabilelim birader ya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emin sakat abi,dediğin gibi.luyindama kampa katılacakmış,nevzat demiş
videonun sonunda spiker iyi oynadı diyo sanırım.bu macta iyi oynamış.riskli transfer zaten,ama biraz oynarsa da şampiyon yapar.Eğer adam maçta 1 tane bile top kaybetmemiş değilse sadece olumlu hareketlerini koymuşlar bu videoya ve utanmadan "vs West Ham" yazmışlar. Hatta bir çalım atıp top hala ayağındayken kestikleri pozisyon var. Yani örneğin Taylan gibi 3 gol yedirmiş olsa şu maçta bilemeyiz.
Geçen seneki Lyon maçlarını izleyenler Ndombele berbat haldeydi diyorlar ayrıca. Saçma sapan kalabalığa dalıp top kaybederek yedirdiği goller, sebep olduğu pozisyonlar çokmuş. Tabi özünde iyi oyuncuydu Tottenham'dan falan biliyoruz da, ben o kadar da güvenemiyorum kiralık falan gelirse kendini vereceğine, formda olacağına.
dinlendirilyo sanırımHani bir şeyi yoktu Emin'in? 1 hafta sonra hala kampa götürülemeyecek kadar ciddi miymiş? Bir söylenilene de inanabilelim birader ya...
Sayemizde joaoyu almasalar nanayfener çöpleri doldurdu gene tek iyi transferleri yk
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vinlaman iyi olur ustatPedro istedim, en önemli transfer dedim, ertesi gün yattı. Pedro olmadı bari grilis olsun carvalho olsun onlar tam istediğimiz oyunu oynatır dedim, onlarda yattı. Dünde harit iyi olabilir yazdım ibre evandere döndü.