- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Son 2 sene ismi geçen ne kadar adam varsa bizim databaseden silmek lazım. Bi ara mısırdan aliou dieng midir nedir öyle birini almaya çalışıyorduk, adamlar kazık bonservis çekmişti. Şimdi baktım hala oradaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CimbombKim o hangi takım
Ömer, Oğulcan, Aytaç ve Taylan'ı kadro dışı bıraksa Okan hoca taraftarı tamamen arkasına alırdı''Yeni'' takımında hangi numarayı istiyorsa alsın; bizden uzak...
8 milyon euro mu ne dedilerdi herifeSon 2 sene ismi geçen ne kadar adam varsa bizim databaseden silmek lazım. Bi ara mısırdan aliou dieng midir nedir öyle birini almaya çalışıyorduk, adamlar kazık bonservis çekmişti. Şimdi baktım hala oradaymış
Burada Cica yerine Emre oynar eğer transfer yapılmazsa ki zaten Gueye de yok. Gueye - Sergio göbekte oynarken önlerine de Emre'yi atar Okan hoca. Pedro - Gueye istenirken de aklından geçen buydu hocanın. Bu olursa dediğim gibi 4-2-3-1 olurGueye,sergio,cicaldau,yunus,kerem,sefer
Gueye,sergio,cicaldau,yunus,kerem,sefer
Midso,sergio,evander,yunus,kerem,sefer
Taylan,sergio,talisca,yunus,kerem,sefer
Lemina,sergio,akbaba,yunus,kerem,sefer
Carvalho,sergio,harit,yunus,kerem,sefer
Hangisini seçerdiniz
Bizdeki şans buBunların hepsi zulüm yaw hicbirini secemedim ilk seçeneğe bari Harit falan koysaydin..
Bizdeki şans bu