Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 sene ismi geçen ne kadar adam varsa bizim databaseden silmek lazım. Bi ara mısırdan aliou dieng midir nedir öyle birini almaya çalışıyorduk, adamlar kazık bonservis çekmişti. Şimdi baktım hala oradaymış

Son 2 sene ismi geçen ne kadar adam varsa bizim databaseden silmek lazım. Bi ara mısırdan aliou dieng midir nedir öyle birini almaya çalışıyorduk, adamlar kazık bonservis çekmişti. Şimdi baktım hala oradaymış
8 milyon euro mu ne dedilerdi herife
10 da olabilir

Galatasaray, Luyindama’nın vizesini çıkarmayı unuttu. Luyindama’nın kamp kadrosunda olmama sebebi bu. deniliyor

Gueye,sergio,cicaldau,yunus,kerem,sefer
Burada Cica yerine Emre oynar eğer transfer yapılmazsa ki zaten Gueye de yok. Gueye - Sergio göbekte oynarken önlerine de Emre'yi atar Okan hoca. Pedro - Gueye istenirken de aklından geçen buydu hocanın. Bu olursa dediğim gibi 4-2-3-1 olur

Taylan topla gidemez pres yapamaz oyun kuramaz çevre kontrolü bilmez sut desen zayıf teknik vasat rakibi isiramaz hangi akla hizmet 8 numara oynayacakmis ? Teknik olarak bu kadar yetersiz bir oyuncu ancak 6 olabilirdi onu da 1 sezon başarabildi

bjk her top kaybında kalesinde pozisyon görüyor ama rakipleri çok kotu suana kadar cezalandıramadılar.

Gueye,sergio,cicaldau,yunus,kerem,sefer

Midso,sergio,evander,yunus,kerem,sefer

Taylan,sergio,talisca,yunus,kerem,sefer

Lemina,sergio,akbaba,yunus,kerem,sefer

Carvalho,sergio,harit,yunus,kerem,sefer

Hangisini seçerdiniz

Bunların hepsi zulüm yaw hicbirini secemedim ilk seçeneğe bari Harit falan koysaydin..

Herkesin ayrı isim sallaması çok güzel. Gerçek isim sızsa bile odak olmadığı için baskıya yol açmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt