Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle diyim hiç Gueye,Ndombele vs beklemiyorum. Ama bu arkadaşı da beklemiyorum açıkcası. Bize net 6 numara lazım. Bu herif bildiğin 8 numara. Çok ızdırabını çekeriz. İngiltere liginde küme düşmüş takımlarında iyi 6 numaralar var veya orta sıralarda oynatılmayan adamlar var. Gbamin gibi,Norman gibi.

Hedeflenen işleri yaparsa yönetim büyük iş başarır. Bazı arkadaşlar göremiyor ama geciksede bazı hatalar yapilsada planlama çok iyi oluşturulmuş.
- Elimizdeki forvetlerin çoğundan kurtulduk. Seferovic ve bir isim daha düşünülüyor. Gayet mantikli
- Oliviera gibi pasör ve şut atan oyun aklı olan iki yönlü oynayabilen gayet sağlam bir ortasaha geldi
- mitso alındıysa anladılar Berkan Taylan cica ile rotasyon denersen şampiyonluk tek sakatlığa bakar pamuk ipliğine sarılı görünen bu sorunda çözülüyor.
- Marianodan sonra ilk defa gözümüz sağ bek gördü
- 10 no alınacak yedeği emre akbaba
- Stoper çözülecektir
- Kerem ve Yunus ok ama bir yedek ve rakabet lazim oraya. Onuda halledecekler
- Birde as bir 6 numara daha düşünülüyor. .
Gerçekten bu hamleleri beğenmiyosaniz bişey demiyorum...
Tek sorun biraz gecikti ve inşallah son dönemeçte sıkıntı çıkmadan geri kalanlarıda tamamlayacaklar.

Son maddeyi beceremediğin veya geciktiğin için sıkıntılı/yanlış bir ismi getirdiğin sürece diğer hamlelerin hepsi komple sıfıra yakın etki...

Miço 11e değildir herhalde dimi? 6 için biri alınacaktır diye düşünüyorum. Miço rotasyon amaçlı alınmıştır dimi biri bana moral versin

Sezona kötü başlarsak ki bence öyle olacak sorumlusu Dursun Özbektir. İyi geceler iyi nöbetler GSC Ailesi

Bu miço nasıl lundstram gibi bişeymi

Övenler anlatsın hele sergioyla nasıl olur,oyun kurgusuna nasıl uyar,diğer oyuncularla uyumu ne olur

bekle 2 ay en son miço desinler.. gram akillanma yok bu mevkiinin şakası yok arkadaş etebo aldın olmadı assuncao olmadı pulgar olmadı hala deneme yanılma metodu uyguluyoruz..
Buraya net bir adam alacaksın işte bu neyin fantezisi iki kere iki dört hala bir umut atiba gibi birsey çıkar diye bekleyenler var abicigim öylesi 10 transferde 1 olur..

carvalho ile ne alaka?onu anlamadım.carvalho 6 numara,midsö 8.geuye bizde pis işleri yapacak bi adamdı.6-8 oynardı.sırf şu kıyaslamadan ötürü bile floodu hiç etmiş

Son maddeyi beceremediğin veya geciktiğin için sıkıntılı/yanlış bir ismi getirdiğin sürece diğer hamlelerin hepsi komple sıfıra yakın etki...
Evet belki öyle bir ihtimal var ve olmasını asla istemem ama en azından orda Berkan yerine mitso bile oynasa şampiyonluk için yetmez diyemem. Ama evet o saf 6 numara gelmeli. Önemli parçalardan biri. Ama.ben sıfıra yakın katkı olayına katılmam. Hepsinin katkısı olur önemli bir parça eksik kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt