Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
umarım bonservis 1.5-2 milyondan fazla olmaz komik olur fazlası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hedeflenen işleri yaparsa yönetim büyük iş başarır. Bazı arkadaşlar göremiyor ama geciksede bazı hatalar yapilsada planlama çok iyi oluşturulmuş.
- Elimizdeki forvetlerin çoğundan kurtulduk. Seferovic ve bir isim daha düşünülüyor. Gayet mantikli
- Oliviera gibi pasör ve şut atan oyun aklı olan iki yönlü oynayabilen gayet sağlam bir ortasaha geldi
- mitso alındıysa anladılar Berkan Taylan cica ile rotasyon denersen şampiyonluk tek sakatlığa bakar pamuk ipliğine sarılı görünen bu sorunda çözülüyor.
- Marianodan sonra ilk defa gözümüz sağ bek gördü
- 10 no alınacak yedeği emre akbaba
- Stoper çözülecektir
- Kerem ve Yunus ok ama bir yedek ve rakabet lazim oraya. Onuda halledecekler
- Birde as bir 6 numara daha düşünülüyor. .
Gerçekten bu hamleleri beğenmiyosaniz bişey demiyorum...
Tek sorun biraz gecikti ve inşallah son dönemeçte sıkıntı çıkmadan geri kalanlarıda tamamlayacaklar.
Mitso alamazsak ekonomik olarak diğerlerini zaten alamayızali naci midsöye cok para demiş sanırım.inşallah almayız.rotasyon içinde 4.ortasaha olarak kabulumdür.
gueye
sergio
agoume
midsö
anca böyle kabul ederim
Mico = Berkan
Göruruz.Uzaktan yakından alakaları yok
Moralim bozuldu suat daha net daha iyi isimler bekliyodum
Evet belki öyle bir ihtimal var ve olmasını asla istemem ama en azından orda Berkan yerine mitso bile oynasa şampiyonluk için yetmez diyemem. Ama evet o saf 6 numara gelmeli. Önemli parçalardan biri. Ama.ben sıfıra yakın katkı olayına katılmam. Hepsinin katkısı olur önemli bir parça eksik kalırSon maddeyi beceremediğin veya geciktiğin için sıkıntılı/yanlış bir ismi getirdiğin sürece diğer hamlelerin hepsi komple sıfıra yakın etki...
öyle bakarsan doğru ama ortasaha için hep kalite isimler geçti.rotasyon için 29 yasındaki bi oyuncuya 3-4 milyon bonservis vermek bence de pahalı bi durumMitso alamazsak ekonomik olarak diğerlerini zaten alamayız![]()
Berkan taylan cicanin onune alindi bence. O 3luden de en az 1i gider eylule kadar.Miço 11e değildir herhalde dimi? 6 için biri alınacaktır diye düşünüyorum. Miço rotasyon amaçlı alınmıştır dimi biri bana moral versin