- 6 Eylül 2014
- 93.484
- 64.323
- 4.608
Sen daha Dursun basganimi tanimamissin.Barış sen ne diyorsun bu işe. Sarpa sardı galiba bu iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen daha Dursun basganimi tanimamissin.Barış sen ne diyorsun bu işe. Sarpa sardı galiba bu iş.
Daha mitso şokunu atlatamadık bide evander geldi diyolar
Mutlu bana bişeyler oluyo
Alakası yok, ayrıyetten Pulgar, taylan cica ve berkan la oynadı, messi koy Ronaldoyu koy, Kanteyi koy Pulgarın yerine hiç bişi fark etmez takımda. Adamların kariyerleri biter.6 numaraya aldığımız adama bak pulgar v2
Orası öyle bende kızıyorum ama bekleyip görelim beşiktaş transferleri yaptı hiçbir şey değişmedi aksine geçen senenin de gerisine gitmişlerBen alınmasına karşı değilim şu adamı bile 2 ayda zor alıyoruz alıp geleceksin en başta ona kızıyorum.
Ozaman yatıp uyuyabilirsin barimiçö ile ilgili birkaç kelime etmek isterim
oyuncu hakkında bir bok bilmiyorum
nerden bilelim , milli takımda bile oynamıyormiçö ile ilgili birkaç kelime etmek isterim
oyuncu hakkında bir bok bilmiyorum
Orası öyle bende kızıyorum ama bekleyip görelim beşiktaş transferleri yaptı hiçbir şey değişmedi aksine geçen senenin de gerisine gitmişler![]()
Moralim bozuldu suat daha net daha iyi isimler bekliyodumevander iyidir showunu yapar
niye yav maliyeti dusuk olurmiço iyi çıkmalı mutlaka yoksa ayvayı yedik
İkisi daha farklı oyuncu, Griliş ile orta saha yumuşak kalırdı biraz, Mitçö biraz daha dinamik ve kuvvetli.Grilish daha iyiydi bu mitco ya göre neden alamadik ki
İsim çok bilinmediği için forumda gömülüyor ama Olivera'yı burada çok istenen Grillish'ten daha iyi tamamlar. Cuk oturmaz belki ama Grillish - Carvalho gibi isimlerden daha iyi oturur diye düşünüyorum. Keşke Gueye olsaydı o cuk otururdu.Mitzoyu çok övüyorlar hollandakiler bilmiyorum