Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedeflenen işleri yaparsa yönetim büyük iş başarır. Bazı arkadaşlar göremiyor ama geciksede bazı hatalar yapilsada planlama çok iyi oluşturulmuş.
- Elimizdeki forvetlerin çoğundan kurtulduk. Seferovic ve bir isim daha düşünülüyor. Gayet mantikli
- Oliviera gibi pasör ve şut atan oyun aklı olan iki yönlü oynayabilen gayet sağlam bir ortasaha geldi
- mitso alındıysa anladılar Berkan Taylan cica ile rotasyon denersen şampiyonluk tek sakatlığa bakar pamuk ipliğine sarılı görünen bu sorunda çözülüyor.
- Marianodan sonra ilk defa gözümüz sağ bek gördü
- 10 no alınacak yedeği emre akbaba
- Stoper çözülecektir
- Kerem ve Yunus ok ama bir yedek ve rakabet lazim oraya. Onuda halledecekler
- Birde as bir 6 numara daha düşünülüyor. .
Gerçekten bu hamleleri beğenmiyosaniz bişey demiyorum...
Tek sorun biraz gecikti ve inşallah son dönemeçte sıkıntı çıkmadan geri kalanlarıda tamamlayacaklar.
Ben uzun süredir bu kadar düzgünce planlanan bir Galatasaray kadrosu görmedim.
Son hamleler kaldı yapamazlarsa bişey diyemem büyük hata olur ama yaparlarsa büyük başarılar gelebilir.
Daha ne olmasını bekliyosunuz bu ekonomik şartlarda üstelik?

Serkeş 8 numaramız sergio miçö ile kimya tutturursa iyi bir takım izleriz. Takımın oyunu hızlanacak en sevindiğim nokta o. Ama yumuşacık bir orta sahamız olacak.

scout31 tayfanın yaptığı yorumlar geçen sene berkan için yapılanlara çok benziyor

ali naci midsöye cok para demiş sanırım.inşallah almayız.rotasyon içinde 4.ortasaha olarak kabulumdür.

gueye
sergio
agoume
midsö

anca böyle kabul ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt