- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Orada beklemedeyiz muhtemelen mitsö uygun zaten 3 bonservis 800 maaş fln oluryav git grillitshi veya sisokkoyu bitir.sonra midsöyle falan ugras
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada beklemedeyiz muhtemelen mitsö uygun zaten 3 bonservis 800 maaş fln oluryav git grillitshi veya sisokkoyu bitir.sonra midsöyle falan ugras
Gökhan İnler, Napoli için röportaj vermiş. Röportajda “Yunus Akgün Napoli için harika olur” demiş.
Renktas yedek dediğin adam kupa ile beraber en az 20-30 arası maç oynar. Kart sakatlık rotasyon bir sürü şey varYedek için transfer mi yapılır yav sen gel kardeşim seni 11 e değil yedeğe düşünüyoruz mu diyeceksin. Kulübe tabiki güçlü olacak ama bu şekilde olmaz.
Gökhan İnler, Napoli için röportaj vermiş. Röportajda “Yunus Akgün Napoli için harika olur” demiş.
Bunu yazacaktım. Berkanın biraz daha akıllısı gibi. Sezon içinde berkan ile çok kıyaslanacaktırMico = Berkan
Renktas yedek dediğin adam kupa ile beraber en az 20-30 arası maç oynar. Kart sakatlık rotasyon bir sürü şey var
5030m işlerine geliyorsa..
o yuzden midsö yangın için gerekli olabilir.tararftar tepkisini versin,kimsede bişey demesin şu an.6 numara önemliyedek için geliyorsa lafım yok da miço geldikten sonra ilk 11'e gelecek adamı gümbürtüye getirip almazlarsa sıkıntı büyük
yani transfer profilimiz bu olmalıbize juventus'tan melo, man city'den fernando böyle bi transfer lazım kıytırık takımlardan değil
Yüzde yüz haklısın ama 6 no öyle ya da böyle gelecek. Bu adam bizi oyun içinde hızlandırır ya en azından berkandan taylandan iyidir. İdare etsin 3-4 hafta sonra çekeriz bir 6 no.Tamam da bu adamın ne vereceği belli değil daha yüzdesi yüksek isimlere gitmemiz lazımdı sonra yine ah vah edeceğiz.
Bende yazmıştım sözleşmeside bitmişti rotasyona çok iyi olurdu hemde yerli sayılıyoMadem fantazi yapılıyor Gökhan inleri bari alaydik herif 40 yaşında taylanla Berkani toplar 3 e böler..
En son bu kadar çöp muamelesi Marcao'ya yapılmıştı![]()
Dünya üzerinde herhangi bir takımda oynayan normal bir orta saha oyuncusu da bunları top diye oynar.Madem fantazi yapılıyor Gökhan inleri bari alaydik herif 40 yaşında taylanla Berkani toplar 3 e böler..
marcao 22 yasındaydı geldiğinde.ben 25 dklık videosunu izleyip bu adamdan olur demiştim.midsö 29 yasına girecek,scout transferi de değil.En son bu kadar çöp muamelesi Marcao'ya yapılmıştı![]()
Madem fantazi yapılıyor Gökhan inleri bari alaydik herif 40 yaşında taylanla Berkani toplar 3 e böler..