- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ujfalusiyede cöp dendi. Neyse lan ben yatıyordum. Niye burdayım. Iyi geceler.Marcao en azından gençti
Şu sallayanlara Grilişi ne zaman duymuşlar görmüşler biliyorlarmış diye bi sormak lazım. Gueye yi bile ilk defa burda duymuşlardır.Hollanda ligini 5. tamamlayan takımın banko oyuncusu bilinmeyen bir adam mı yav saçmalamayın, birde norveç milli oyuncusu.
Ben size olacakları söyleyeyim. Midtsjö gelir, 1-2 maç iyi oynar 6 no transferi iptal derler sonra akbaba çok formda okan buruk 10 no transferini rafa kaldırdı haberleri çıkar, kerem üzülür diye kanat almazlar, 6-7. hafta takım seri mağlubiyetlere başlar, ocak ayında eksiklerini kapatacağız açıklamaları gelir. Her tecrübeli gs taraftarı bunu bilir
Gökhan İnler, Napoli için röportaj vermiş. Röportajda “Yunus Akgün Napoli için harika olur” demiş.
Renkdaş o bölgeye tecrübeli adam alacaz dedilerya, scout transferi olmacak oraya.marcao 22 yasındaydı geldiğinde.ben 25 dklık videosunu izleyip bu adamdan olur demiştim.midsö 29 yasına girecek,scout transferi de değil.
Ujfa çokfarklı adamdı yaşlı diye burun kıvırmıştı herkes ama çevikti sağbeki bile ortalama üstü oynayabiliyodu gitmeli gelmeliUjfalusiyede cöp dendi
Ujfalusiyede cöp dendi. Neyse lan ben yatıyordum. Niye burdayım. Iyi geceler.
Ya burda rakibin oyuncularını dünya yıldızı yapan kör insanlar bile var xDOynar ona bir şey demiyorum direkt yedek diyor herkes de öyle bir şey yok. 3 tane adam alırsın kim iyiyse o oynar ..
marcao 22 yasındaydı geldiğinde.ben 25 dklık videosunu izleyip bu adamdan olur demiştim.midsö 29 yasına girecek,scout transferi de değil.
Ujfalusiyede cöp dendi. Neyse lan ben yatıyordum. Niye burdayım. Iyi geceler.
Geçen seneden kat kat iyi oluruz ama şampiyonluğa oynayamayız. Berkan taylan oynamazsa + 15 puan demektir. Oiviera-Mitjö-Akbaba bile seviye atlatır.Ben size olacakları söyleyeyim. Midtsjö gelir, 1-2 maç iyi oynar 6 no transferi iptal derler sonra akbaba çok formda okan buruk 10 no transferini rafa kaldırdı haberleri çıkar, kerem üzülür diye kanat almazlar, 6-7. hafta takım seri mağlubiyetlere başlar, ocak ayında eksiklerini kapatacağız açıklamaları gelir. Her tecrübeli gs taraftarı bunu bilir
Midtjö birazda Linderoth gibi sanırım tam bir görev adamı.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inş öyle olur ama işi şansa bırakılmasına kızıyorumYüzde yüz haklısın ama 6 no öyle ya da böyle gelecek. Bu adam bizi oyun içinde hızlandırır ya en azından berkandan taylandan iyidir. İdare etsin 3-4 hafta sonra çekeriz bir 6 no.