Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben size olacakları söyleyeyim. Midtsjö gelir, 1-2 maç iyi oynar 6 no transferi iptal derler sonra akbaba çok formda okan buruk 10 no transferini rafa kaldırdı haberleri çıkar, kerem üzülür diye kanat almazlar, 6-7. hafta takım seri mağlubiyetlere başlar, ocak ayında eksiklerini kapatacağız açıklamaları gelir. Her tecrübeli gs taraftarı bunu bilir

1658870821352.webp

Hollanda ligini 5. tamamlayan takımın banko oyuncusu bilinmeyen bir adam mı yav saçmalamayın, birde norveç milli oyuncusu.
Şu sallayanlara Grilişi ne zaman duymuşlar görmüşler biliyorlarmış diye bi sormak lazım. Gueye yi bile ilk defa burda duymuşlardır.

Ben size olacakları söyleyeyim. Midtsjö gelir, 1-2 maç iyi oynar 6 no transferi iptal derler sonra akbaba çok formda okan buruk 10 no transferini rafa kaldırdı haberleri çıkar, kerem üzülür diye kanat almazlar, 6-7. hafta takım seri mağlubiyetlere başlar, ocak ayında eksiklerini kapatacağız açıklamaları gelir. Her tecrübeli gs taraftarı bunu bilir

Şu dünya kupası bi bitsin vs derken.. gemiyi limana yanaştırabilirsek diye devam eder..

güney amerika 6 numaranın anavatanı bari ordan bulun bikaç oyuncu.

Geçen seneden kat kat iyi oluruz ama şampiyonluğa oynayamayız. Berkan taylan oynamazsa + 15 puan demektir. Oiviera-Mitjö-Akbaba bile seviye atlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt