Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Ekmegindensin abi yine...Mikserlik yakisiyor sanaBize görev adamı değil görev verecek adam lazım..
Sır Hüsnü Ayabakan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekmegindensin abi yine...Mikserlik yakisiyor sanaBize görev adamı değil görev verecek adam lazım..
Sır Hüsnü Ayabakan
evander harit aynı anda gelmez o kadar para saçmayız heralde 6 no alınır 1 tane daha
Olgunluk çağının başlangıcı 28 dir. Ondan abi.28 yaşındaysa genç gibi 29 ise yaşlı geliyor kulağıma. Nasıl iş anlamadım.
Adamı tanımadan bok atıyorlar. Çoğu kişiyi g.t edecek.
Çok sağlam çocuk. Famalicao'nun maçlarını çok izledim. Acayip bir topçu aldık kimse farkında değil.
şampiyon yaptı ya reis. .d
Tekniği yüksek bir oyuncu gibi durmuyor. Daha çok çalışkan görev adamı izlenimi veriyorMidtjö defanstan top çıkarabiliyormu, bu çok önemli
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanin sistemine uymuyo o renktas. Adam ya 10 no yada iki forvet oynatmak istiyo Ki bence doğru yapıyo. Dikine futbol ilerde tek bekleyen adamla zor. Bunu başarmak için servet dökmen lazım. Real bu oyunu biraz oynuyo hızlı dikine hücum onda da kimler var zaten belli.İnşallah dediğin gibi olur.Bencede bu ların hepsi olacak gibi.Norveçli alternatifse mantıklı bir tercih olur.
Ama diğer orta sahalar çok önemli.Birbirleriyle uyumlu olması gerekiyor.bana göre 10 no yerine hızlı tempolu bir sekiz almak lazım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Atarlar tabi renkdaş, Kante falan varya mevcut takımda beğenmezler. .Adamı tanımadan bok atıyorlar. Çoğu kişiyi g.t edecek.
Yaman yerden vurdun. Para ıbb de daha coktu bu arada bunları istememiştir orada.dSeviye önemli bursa da şampiyon oldu şuan nerede
3-3.5 olur diye tahmin ediyorumumarım bonservis 1.5-2 milyondan fazla olmaz komik olur fazlası
Herkesin ayılıp bayıldığı A.Avcı nın bi tarafını bile yırtarak alamadığı Şampiyonluğu aldı o takıma.Okan başakşehire aldıracağı oyuncuyu bize alıyor biri şuna söylesin galatasaray da olduğunu
Burası galatasaray, burada her şey tersine işler. Önceliğimiz ortasaha dediler ortasaha transferlerini en sona bıraktılarO kadar açığımız varken yedek topçu almakta ne bileyim…
vasatmış midstjö