- 11 Haziran 2015
- 39.641
- 28.100
- 2.193
valla sormaGünlük yalan dozunu alan yangın yapıyor çok iyi yav![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla sormaGünlük yalan dozunu alan yangın yapıyor çok iyi yav![]()

Bizde iş yapmaz denecek kadar kötü bir lig ve takım değil ama.Renkdaş hollanda 5.liği sandığın kadar yüksek bir başarı değil yalnız. Zaten birkaç tane elle tutulur takımları var
abi ne etiket sevdasıdır.Okan başakşehire aldıracağı oyuncuyu bize alıyor biri şuna söylesin galatasaray da olduğunu
yedek için bile mi yetersiz?Alkmaar fena takım değil. Miçö ise diğer büyüklerin radarına girmemiş. Eski Alkmaar hocası Feyenoorda götürmedi ucuz topçu olmasına rağmen. İstatistikleride pek göze batmıyor. Aradığımız adam değil kanımca
Beklentiye göre değişir. Şampiyonluğa oynayan bir takım istiyorsan ve ortasahanda büyük sıkıntı varsa kesinlikle ilk 11 için yeterli olmaz. Yedekte katkı verebilir belki amaBizde iş yapmaz denecek kadar kötü bir lig ve takım değil ama.
Baya iyi video
bunu anlatamıyosun kiMiço hiçbir tanıma uymuyor ki arkadaş taraftar nasıl memnun olsun neticede belli bir beklentiye girdik..
- Yaşı genç desen değil gelişimi bu kadar
-Para vereceğiz ve son transferi olacak
-Bu yaşına kadar üst seviye bir takımda oynamamış
-Onu geçtim üst seviye ligde de oynamamış
-Onu da geçtim devamlı göz önünde olan bir ligde oynayıp bir yere de gidememiş.
-Hafi hepsini geçtim scout desen dünyanın en vasıfsız scoutlarina sahibiz
Şu şekilde belki 10 transfer yapılıyorsa abartısız söylüyorum 1-2 tanesi tutuyordu o da bize denk gelir mi diye bekleyecegiz
Renktaş Hollanda’da tutunamayan Dervişoğlu senin liginde gözü kapalı her takımda oynayabilecek seviyede.Renkdaş hollanda 5.liği sandığın kadar yüksek bir başarı değil yalnız. Zaten birkaç tane elle tutulur takımları var
Oyuncuyu çok iyi tanımadığım için yorum yapamam ama ön yargılı olmamak lazım.Benim beklentim gueye veya ndombele zaten ama direk negatif olan arkadaşlar için yazdım.Beklentiye göre değişir. Şampiyonluğa oynayan bir takım istiyorsan ve ortasahanda büyük sıkıntı varsa kesinlikle ilk 11 için yeterli olmaz. Yedekte katkı verebilir belki ama
Bu adam yedek olmaz. Oynar gibi görünüyor. Kötü bir adam olmadığı takımdaki rolünden belli.kalite katmayacak adamın bizde ne işi var bi,yedek için bile olsa
su an ortam superGünlük yalan dozunu alan yangın yapıyor çok iyi yav![]()