Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan başakşehire aldıracağı oyuncuyu bize alıyor biri şuna söylesin galatasaray da olduğunu
abi ne etiket sevdasıdır.

pulgar - nzonzi - seri’ler de geldi bu takıma. hocan doğru kullandıktan sonra oyuncunun nereden geldiğinin ne önemi var. atiba bizde olsa fatih terim ikinci senede yerine birini aldırırdı.

doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz , aynı muamele nelsson’a da yapıldı. sırf sözünü yememek için adamın haftalarca hatta koca sezon adamın hatasını bekleyen isimlerle doluydu forum. iyi oynadığı zaman başlığa girmiyorlar , kötü oynadığı zaman başlığa girmek için maçın bitişini bile beklemiyorlar.

öyle böyle hollanda 5.den adam aldık. bir görelim ne planlanmış. belki cica gidecek onun yerine alındı.

puff içim karardı ya.hamza akman oynasın midsö oynayana kadar.hamza girsin yedekten midsö girene kadar

Miço hiçbir tanıma uymuyor ki arkadaş taraftar nasıl memnun olsun neticede belli bir beklentiye girdik..

- Yaşı genç desen değil gelişimi bu kadar
-Para vereceğiz ve son transferi olacak
-Bu yaşına kadar üst seviye bir takımda oynamamış
-Onu geçtim üst seviye ligde de oynamamış
-Onu da geçtim devamlı göz önünde olan bir ligde oynayıp bir yere de gidememiş.
-Hadi hepsini geçtim scout desen dünyanın en vasıfsız scoutlarina sahibiz.

Muhtemelen menajerim biri ufurdu bizimkiler de yeşillendi işte son 3 yılki senaryo

Şu şekilde belki 10 transfer yapılıyorsa abartısız söylüyorum 1-2 tanesi tutuyordu o da bize denk gelir mi diye bekleyecegiz

Zaten Cicaldau denen heriften dolandırıldık birde bu çıktı başımıza şaka gibi kulüp yahu

Miço hiçbir tanıma uymuyor ki arkadaş taraftar nasıl memnun olsun neticede belli bir beklentiye girdik..

- Yaşı genç desen değil gelişimi bu kadar
-Para vereceğiz ve son transferi olacak
-Bu yaşına kadar üst seviye bir takımda oynamamış
-Onu geçtim üst seviye ligde de oynamamış
-Onu da geçtim devamlı göz önünde olan bir ligde oynayıp bir yere de gidememiş.
-Hafi hepsini geçtim scout desen dünyanın en vasıfsız scoutlarina sahibiz

Şu şekilde belki 10 transfer yapılıyorsa abartısız söylüyorum 1-2 tanesi tutuyordu o da bize denk gelir mi diye bekleyecegiz
bunu anlatamıyosun ki

Renkdaş hollanda 5.liği sandığın kadar yüksek bir başarı değil yalnız. Zaten birkaç tane elle tutulur takımları var
Renktaş Hollanda’da tutunamayan Dervişoğlu senin liginde gözü kapalı her takımda oynayabilecek seviyede.

İyi lig değil ama bizden baya iyi

Beklentiye göre değişir. Şampiyonluğa oynayan bir takım istiyorsan ve ortasahanda büyük sıkıntı varsa kesinlikle ilk 11 için yeterli olmaz. Yedekte katkı verebilir belki ama
Oyuncuyu çok iyi tanımadığım için yorum yapamam ama ön yargılı olmamak lazım.Benim beklentim gueye veya ndombele zaten ama direk negatif olan arkadaşlar için yazdım.

Tanımadan eleştirenlere Normann ı alsak daha i iyi olurdu deseler hak veririm. Aynı milli takımdan kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt