Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veiga Evanderi sol ayağında sektirdigi top yapar oynatır Evanderi siz ne sanıyorsunuz böyle ilginç yani

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adamin sadece skills videosunu izledim. Maçlarini full izlemeden bişey diyemem ama Brezilya liginden adam alınacaksa çok dikkat edilmeli. Ligin yapısı ne bizle be Avrupa ile hiç benzemiyor. İsmini koyamadığım bir tuhaflıgi var Brezilya liginin

Ya şu hariti Melo ile odaya koysak. Temiz bir dayaktan sonra hayatını düzgün bir insan olarak idame ettirmeye başlasa ve transferini yapsak olmaz mı? En çok istediğim adam harit ama gel gör ki kafadan sakat.
haritin fransa istatistiklerini geçmiş veiga ama almanya istatistiklerinde kafa kafaya. ben harit trye gelirse almanya istatistiklerini yakalar diye dusunuyordum istememin de sebebi oydu ama okan hoca ve yonetim son alternatif olarak goruyor galiba o yuzden kapattım o defteri

haritin fransa istatistiklerini geçmiş veiga ama almanya istatistiklerinde kafa kafaya. ben harit trye gelirse almanya istatistiklerini yakalar diye dusunuyordum istememin de sebebi oydu ama okan hoca ve yonetim son alternatif olarak goruyor galiba o yuzden kapattım o defteri
Valla dribling özelliği çalım vs çok iyi harit. Paslarida fena değil. Bizim ligde defans oyuncularını deli divane eder. Tek sıkıntı kafası. Gece hayatı vs. Alışmış kudurmustan beterdir derler. Bu adam kari kız olmadan durabilir mi bilmiyorum. Bunlar olmasa gerçekten çok kaliteli oyucu bazı eksiklerine ragmen

kafam karıstı ya.:crushed: bu midsö denen lanet herif nerden cıktı
Yaw Sergen takılma orta sahada 6-7 oyuncu lazım. Bu adam Taylan yerine geliyor işte anladığımız bu. Buna okeyim ben. Taylandan çok daha kaliteli sonuçta. Eğer yönetim gidipte bununla 6 no eksiğini kapattım derse o zaman zaten herkes bunlara saydirir. Böyle bir hata yapacaklarını düşünmüyorum. 6 numara herkesin dilinde. Göz göre göre yapmazlar bunu bence. Rahatım ben şahsen
Bana göre şöyle olması lazım.
Oliviera + 10 no + 6 no + midso + Akbaba + Berkan + Hamza.
7 orta saha olması gereken bu.
Bu şekilde olunca Berkan direk 3. Alternatif oluyo. Hatta Hamza ya göre değişir bile. Akbaba da 10 no yu yedekler. Alınacak forvette yerine maçına göre ilk 11 başlayabilir. Ki Bozok ta gelecek daha ekstra olarak bence.

Ekli dosyayı görüntüle 170168

Hollanda ligini ısrarla küçümseyen arkadaşlar.

2020-2021 sezonunda yani biz PSV’den fark yemeden bir kaç hafta önce biten sezonda Alkmaar ve PSV’nin puan farkı sadece 2.

Yani büyük bir ligte oynamamış falan olaylarını geçin.Senin takımından kaç kişiyi Hollanda ligi ilk 5 takımında oynatabilirsin. Önemli olan hocanın kullanabilmesi.

Seri de geldi Nzonzi de geldi hem de ne etiketlerle. Sonuçları gördük.
Hollanda ligini kucumsemek yanlis olur da AZ farkli bir takim. AZ cok iyi bir periyot gecirdi yakin zamanda temel sebebi dogru yapilanmaydi bir de Arne Slot faktoru etkili oldu. Midtsjo'nun oldugu donemde adamlarin Weghorst, Jahanbakhsh, Guus Til, Idrissi, Boadu, Stengs, Koopmeiners ve Wijndal gibi satislar yaptilar. Bu adamlarin Koopmeiners ve Weghorst haric hepsi flopladi, Wijndal daha yeni transfer oldu bir sey demek dogru olmaz. Ama belli ki takim oyunculari oldugundan iyi gosteriyordu.

Burada anlasilmasi gereken Hollanda liginin tepedeki takimlar icin zor olmadigidir. 2018-19 sezonunda UEFA elemelerinde Kairat diye bir takima on elemelerde elenmisler, 2019-20 cok iyi olduklari ve Slot'la parladiklari sezon UEFA'da gruptan cikmislar Partizan ve Astana'nin onunde ama sonra LASK Linz'e elenmisler (Valerien Ismael oradayken hem de galiba), 2020-21 sezonunda CL elemelerinde Kiev'e elenip UEFA'ya kalip orada son mac Rijeka'ya yenilip gruptan cikamamislar ve Rijeka'nin baska galibiyeti yok, gectigimiz sezon (2021-22) UEFA elemelerinde Celtic'e elenip Konferans Ligi'ne kalmislar gruptan Randers, Jablonec ve Cluj onunde lider cikip ilk turda Bodo Glimt'e elenmisler. Ozetle Avrupa performanslari husran ligde sampiyonluk yarisini hedeflemeyen rahat bir takim icin. Hep kendilerinden kotu takimlara elenmisler.

AZ satislar ve Slot'un gitmesiyle zayiflayinca Midtsjo'nun de tek basina fark yaratan bir adam olmadigi bu sene tescillenmis bence. Butceleri ve kadrolari dusunulunce ligi Twente'nin altinda bitirmemeleri gerekirdi.

Bu arada bu kadar yazdim ama ben oyuncuyu hic izlemedim. Ha ovenlerin de izledigine inanmiyorum. Hollandali gurbetciler bir seyler karalarsa biraz fikir edinebiliriz ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt