Mehmet Onur Özkan
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 675
- 730
- 588
Eğer 7-8 milyona bunu çekebiliyorsak Evander'e verilecek 1 milyon € bile haram.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamin sadece skills videosunu izledim. Maçlarini full izlemeden bişey diyemem ama Brezilya liginden adam alınacaksa çok dikkat edilmeli. Ligin yapısı ne bizle be Avrupa ile hiç benzemiyor. İsmini koyamadığım bir tuhaflıgi var Brezilya ligininVeiga Evanderi sol ayağında sektirdigi top yapar oynatır Evanderi siz ne sanıyorsunuz böyle ilginç yani
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haritin fransa istatistiklerini geçmiş veiga ama almanya istatistiklerinde kafa kafaya. ben harit trye gelirse almanya istatistiklerini yakalar diye dusunuyordum istememin de sebebi oydu ama okan hoca ve yonetim son alternatif olarak goruyor galiba o yuzden kapattım o defteriYa şu hariti Melo ile odaya koysak. Temiz bir dayaktan sonra hayatını düzgün bir insan olarak idame ettirmeye başlasa ve transferini yapsak olmaz mı? En çok istediğim adam harit ama gel gör ki kafadan sakat.
bu midsö denen lanet herif nerden cıktıyok rengo evandere 6,7 vereceğine buna 10,11 ver adam hakkaten kalite ama keşke olsa. ben bize düşmez diye düşündüm, haberi görünce insan heyecan yapıyor (Artık bu saatten sonra kim kaç para istiyorsa 1milyon fazlasını versinler. Bıktım usandım artık şu ölücülükten.
Evander dediğimiz endri çekici ayarında bir adam benceVeiga Evanderi sol ayağında sektirdigi top yapar oynatır Evanderi siz ne sanıyorsunuz böyle ilginç yani
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla dribling özelliği çalım vs çok iyi harit. Paslarida fena değil. Bizim ligde defans oyuncularını deli divane eder. Tek sıkıntı kafası. Gece hayatı vs. Alışmış kudurmustan beterdir derler. Bu adam kari kız olmadan durabilir mi bilmiyorum. Bunlar olmasa gerçekten çok kaliteli oyucu bazı eksiklerine ragmenharitin fransa istatistiklerini geçmiş veiga ama almanya istatistiklerinde kafa kafaya. ben harit trye gelirse almanya istatistiklerini yakalar diye dusunuyordum istememin de sebebi oydu ama okan hoca ve yonetim son alternatif olarak goruyor galiba o yuzden kapattım o defteri
Katılıyorum. Kaliteli 6 numara, 10 numara ve bence en önemlisi ilk 11 kalitesinde hızlı, driplingçi ve golcü bir kanat şart.Evet buraya alınmayacak 2-3 adam aynen buna sebebiyet verir
Kamp bitsin belli olur gelecek adamveigayı çok az izledim izlediğimden de pek birşey anlamadım ama yine de evander yerine gelsin isterim. twdeki scout tayfa mutsuz uyusun yeter bana.
Yaw Sergen takılma orta sahada 6-7 oyuncu lazım. Bu adam Taylan yerine geliyor işte anladığımız bu. Buna okeyim ben. Taylandan çok daha kaliteli sonuçta. Eğer yönetim gidipte bununla 6 no eksiğini kapattım derse o zaman zaten herkes bunlara saydirir. Böyle bir hata yapacaklarını düşünmüyorum. 6 numara herkesin dilinde. Göz göre göre yapmazlar bunu bence. Rahatım ben şahsenkafam karıstı ya.bu midsö denen lanet herif nerden cıktı
bu yunanlılar scarpayı da bildilerdidış basına erken düştü yine bir sıkıntı olmaz umarım
Hollanda ligini kucumsemek yanlis olur da AZ farkli bir takim. AZ cok iyi bir periyot gecirdi yakin zamanda temel sebebi dogru yapilanmaydi bir de Arne Slot faktoru etkili oldu. Midtsjo'nun oldugu donemde adamlarin Weghorst, Jahanbakhsh, Guus Til, Idrissi, Boadu, Stengs, Koopmeiners ve Wijndal gibi satislar yaptilar. Bu adamlarin Koopmeiners ve Weghorst haric hepsi flopladi, Wijndal daha yeni transfer oldu bir sey demek dogru olmaz. Ama belli ki takim oyunculari oldugundan iyi gosteriyordu.Ekli dosyayı görüntüle 170168
Hollanda ligini ısrarla küçümseyen arkadaşlar.
2020-2021 sezonunda yani biz PSV’den fark yemeden bir kaç hafta önce biten sezonda Alkmaar ve PSV’nin puan farkı sadece 2.
Yani büyük bir ligte oynamamış falan olaylarını geçin.Senin takımından kaç kişiyi Hollanda ligi ilk 5 takımında oynatabilirsin. Önemli olan hocanın kullanabilmesi.
Seri de geldi Nzonzi de geldi hem de ne etiketlerle. Sonuçları gördük.
Bu haber tutarsa 1 yıllık pizza giderin benden sergibu yunanlılar scarpayı da bildilerdi