Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.704
- 4.007
- 813
7-8m Euro bile verilir renktaş Onana için. Yaşı da genç, en az 1-2 büyük transfer daha yapar.onana kaç para arkadaşlar 5mye falan bitecekse hemen imza atardım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7-8m Euro bile verilir renktaş Onana için. Yaşı da genç, en az 1-2 büyük transfer daha yapar.onana kaç para arkadaşlar 5mye falan bitecekse hemen imza atardım
bu haber vardı en son
Müstesna yeteneği paylaşalım hayalde olsa
Kötü müGelsin şut çekmeden ilk devreyi sonlandiririz
o fiyatı görünce bizimkiler masadan kalkmıştır malesef, yeni birine bakmak lazım florentino ne kadardır acaba
Mitsö'nün maliyetleri o dediğin şekilde olmamalı ederi 2-3 bonservis, 800-900 bin civarı maaş. Mitsö'nün faydalı bir oyuncu olduğunu düşünsem bile bu maliyetlerin üstü yanlış olur, sonuçta 1 yıl kalmış sözleşmesine oyuncuda orada taş çatlasa 500 bin kazanıyordur.Gercekci davraniyorum bir gelisme olursa ona gore kadro dizer tahminlerimizi yapariz
Ya herkes izlemeden konusuyor. Ortada izleyebilecegimiz kompedan bir analist de yok Grillitsch transferinde Orhan Uluca gibi. Alternatif olarak aliniyor gibi gorunuyor simdilik ama tostosa guvenmek de saflik olur. Tabii ki iyi cikabilir ama maliyetine gore fecaat olabilir yani bence helalinden 3-4m bonservis veririz 1.5-2m de maas uc yillik da kontrat
Bakalim ne olacak haberlere gore 6 adam daha alinacak guya
Yok ya hocam gülüp geçilecek haberler biliyor lar böyle herkesin vasat şu bu diyeceğiniBizim takımda "en komik" olarak yapıyormuş vazifesini. Antremanı sallamamış olabilir.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Evet bizden 3 yediler 60 küsürde oyundan alındı
Türk statüsünde olur mu acaba Mesut gibi? Milli takım takım tercihini yaptığı kuralın çıkışından önceydi diye hatırlıyorum o yüzden Türk statüsünde de olursa müthiş olabilir, gerci son hali nasıl bilmiyorum.Twitter'da emre can ismi dolaşıyor gelirse hayır demem en son Aysal döneminde onunla ilgilenmistik keşke o dönem alsaydık
bunu görüp paylaştım üstat
Haber mi var renkdaş benjamin hakkında?