Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midstjo tarzı isimleri sever bizim hocaların çoğu da bence şu aşamada seviye arttıracak bir isim değil.

Yedek olarak düşünülüyorsa da 3-3.5 Milyon Euro verilecek yaşta değil

Biz Ömer'e tilt oluyoruz bunlar inadına doğum günü kutluyorlar.

Gercekci davraniyorum bir gelisme olursa ona gore kadro dizer tahminlerimizi yapariz

Ya herkes izlemeden konusuyor. Ortada izleyebilecegimiz kompedan bir analist de yok Grillitsch transferinde Orhan Uluca gibi. Alternatif olarak aliniyor gibi gorunuyor simdilik ama tostosa guvenmek de saflik olur. Tabii ki iyi cikabilir ama maliyetine gore fecaat olabilir yani bence helalinden 3-4m bonservis veririz 1.5-2m de maas uc yillik da kontrat

Bakalim ne olacak haberlere gore 6 adam daha alinacak guya
Mitsö'nün maliyetleri o dediğin şekilde olmamalı ederi 2-3 bonservis, 800-900 bin civarı maaş. Mitsö'nün faydalı bir oyuncu olduğunu düşünsem bile bu maliyetlerin üstü yanlış olur, sonuçta 1 yıl kalmış sözleşmesine oyuncuda orada taş çatlasa 500 bin kazanıyordur.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet bizden 3 yediler 60 küsürde oyundan alındı
Screenshot_20220727-101241_SofaScore.webp

Bize gol atamamis sörlothu deli gibi istiyoruz. Bizim macta berbat oynayan haaland city yapmis. Misal yeaaniii

Miço'yu yedek 6-8 olarak alıyorsak bile yanlış transfer. 29 yaşında adamdan yedek mi olur? Uygun maliyetli genç birini bulsunlar biraz parlatırsak satar kar ederiz en azından. Miço'ya 4 sene kontrat verince atsan atılmaz, satsan satılmaz. Bitene kadar kene gibi yapışır kulübe.

Twitter'da emre can ismi dolaşıyor gelirse hayır demem en son Aysal döneminde onunla ilgilenmistik keşke o dönem alsaydık
Türk statüsünde olur mu acaba Mesut gibi? Milli takım takım tercihini yaptığı kuralın çıkışından önceydi diye hatırlıyorum o yüzden Türk statüsünde de olursa müthiş olabilir, gerci son hali nasıl bilmiyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt