Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Evander için Midtjylland'ı 6,5 M€'ya ikna etmek üzere. Fredrik Midtsjö için yapılan teklif 3 M€'ya yükseltildi. Galatasaray'da oynamak isteyen Norveçli oyuncu, AZ Alkmaar'a rest çekti.(Nevzat Dindar)

Galatasaray, Evander için Midtjylland'ı 6,5 M€'ya ikna etmek üzere. Fredrik Midtsjö için yapılan teklif 3 M€'ya yükseltildi. Galatasaray'da oynamak isteyen Norveçli oyuncu, AZ Alkmaar'a rest çekti.(Nevzat Dindar)

Haydi Nevzat getir şu adamları bize.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen aynı ligin her sene ilk beşine oynayan takımının as adamı yerine, senelerdir ordan oraya dikiş tutturamamış mevkisi belirsiz adamı alıp arkamıza yaslanalım.
Bize setlik lazım midsöyü izledin mi sen hiç bence boş yapıyorsun o ligin 5.siymiş sence bizim orta sıradaki takımlardan amtalyanın fernandosu mu iyi Alkmaar’ın midsösü mü şimdi boş yapma bence Tutturmuşsunuz bi Hollanda liginin 5.sinde oynuyor bizim ligin 9.sunun forveti balotelli herşey lig sıralamadı dğeil oyuncu kalitesi

Ben miço imza atmadan 6 micodur demiyorum adaylardan biri bence

transfersimo denen mal dalga falan geçmiyor, duyumu ciddi veriyor ilgi kevaşesi olduğu için.

ne kadar doğru yanlış bilemem

Suarez derdim de o da ülkesinde bir takıma gitmiş.

İçten içe Werner falan düşünüyorum :crushed: Dünya Kupası ayağına acaba düşer mi diye ama bir sürü Alman takımı sıraya girer zaten.

Aklıma bir de Aubameyang geliyor. Lewa transferinden sonra ikinci plana düştü. Okan hocanın bahsettiği gibi hücum bölgesinin her alanını yedekliyor. Forvet arkası, kanat forvet vs.

Herşeyden bağımsız olarak 6 numara oyuncu transferinin gecikmesi görüşülen tüm oyuncularla ve kulüplerle pazarlık şansımızı azaltmakta.

biri auba biri werner derken bizim yönetim yana yakıla miçonun parayı denklemeye çalışıyor. ben bunu yazarken dzeko da çıktı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt