Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.814
- 13.787
- 1.498
Bu arada midsö alacağına free bazoer çeker arkama yaslanırım hem stoper hem 6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen aynı ligin her sene ilk beşine oynayan takımının as adamı yerine, senelerdir ordan oraya dikiş tutturamamış mevkisi belirsiz adamı alıp arkamıza yaslanalım.Bu arada midsö alacağına free bazoer çeker arkama yaslanırım hem stoper hem 6
Galatasaray, Evander için Midtjylland'ı 6,5 M€'ya ikna etmek üzere. Fredrik Midtsjö için yapılan teklif 3 M€'ya yükseltildi. Galatasaray'da oynamak isteyen Norveçli oyuncu, AZ Alkmaar'a rest çekti.(Nevzat Dindar)
Çok.mantikliBu arada midsö alacağına free bazoer çeker arkama yaslanırım hem stoper hem 6
Ya ne alaka ya seferovic yedek mi olacak inanmıyorum ben
Bize setlik lazım midsöyü izledin mi sen hiç bence boş yapıyorsun o ligin 5.siymiş sence bizim orta sıradaki takımlardan amtalyanın fernandosu mu iyi Alkmaar’ın midsösü mü şimdi boş yapma bence Tutturmuşsunuz bi Hollanda liginin 5.sinde oynuyor bizim ligin 9.sunun forveti balotelli herşey lig sıralamadı dğeil oyuncu kalitesiAynen aynı ligin her sene ilk beşine oynayan takımının as adamı yerine, senelerdir ordan oraya dikiş tutturamamış mevkisi belirsiz adamı alıp arkamıza yaslanalım.
Tier 1 kaynak ama banada mantıklı gelmedi fırsat transferi olabilirYa ne alaka ya seferovic yedek mi olacak inanmıyorum ben
Dünya Kupası ayağına acaba düşer mi diye ama bir sürü Alman takımı sıraya girer zaten.Sadece o mu allah aşkına söylemleri de hep o yöndeydiO cüzdan sadece transfer için mi sallandı? Anlattığınız projeleri neyle yapacaksınız sorusuna karşılık sallanmadı mı?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
futbolcuBielik ve miço. Abi yok bunlar transferi bıraksın. Bielik kim ya