Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suarez derdim de o da ülkesinde bir takıma gitmiş.

İçten içe Werner falan düşünüyorum :crushed: Dünya Kupası ayağına acaba düşer mi diye ama bir sürü Alman takımı sıraya girer zaten.

Aklıma bir de Aubameyang geliyor. Lewa transferinden sonra ikinci plana düştü. Okan hocanın bahsettiği gibi hücum bölgesinin her alanını yedekliyor. Forvet arkası, kanat forvet vs.
Maç özetinde Aubameyang'ın Leva ile birlikte oynadığını gördüm. Bence Barça bırakmaz. Ha olsa da o adam buraya düşmez o ayrı konu.

Mitsö falan almasınlar gerek yok 6 no bulamıyorsak 2 tane 8 numaraya b2b adam bulsunlar

Suarez derdim de o da ülkesinde bir takıma gitmiş.

İçten içe Werner falan düşünüyorum :crushed: Dünya Kupası ayağına acaba düşer mi diye ama bir sürü Alman takımı sıraya girer zaten.

Aklıma bir de Aubameyang geliyor. Lewa transferinden sonra ikinci plana düştü. Okan hocanın bahsettiği gibi hücum bölgesinin her alanını yedekliyor. Forvet arkası, kanat forvet vs.
Aubameyang mümkün dğeil bu gün satıyoruz deşeler minimum 30-40 lar konuşulur bence

Transfermarkt bu yüzde verme işine bir ayar çekmeli. Selam veren adama %85, %95 yazıyorlar.

Aubameyang mümkün dğeil bu gün satıyoruz deşeler minimum 30-40 lar konuşulur bence
33 yaşında bedelsiz geldi. Bana göre Barça oyun yapısına taktiğine hiç uygun olmayan bir adam. Geçen sene bedavaya çektiler pekte memnun değiller. Kiralık olabilir diye düşündüm. 30-40 falan hikaye artık Aubameyang için max. Almaya'ya 10 milyon € transfer yapar.

Bu arada, Miço'nun yedek için faydalı olabileceğini düşünmekle beraber DÖ'ye as 6 alacağı konusunda güvenmediğimden mütevellit geldiği an as 6 için yangın yapmak lazım.

fbnin holigan muhabirleri jesusun köylülerini takıma doldurmasına rağmen transferleri öve öve bitiremiyor (doğru olan bu da değil)

bizim ank kekosu oyuncuyu 1 kez izlemediğini de söylemesine rağmen dün bilmiş bilmiş yanlış transfer olur vs yazıp adamı bokluyor

bunlar bu haddi nereden buluyor ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt