Sedar Cimdik
Cezalı
- 9 Haziran 2022
- 13
- 5
- 78
Fenerin şu son aldığı stopere gülerken daha beterini bizimkiler alıyor.
Midtsjø gerçekten çok ama çok kötü topçu.
Midtsjø gerçekten çok ama çok kötü topçu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hevesim yok kanka.midsö gözümde 4.yedek falan.ilk 11e bir 6 numara bir ofansif 8 bekliyorumBenjamin Andre![]()
konuyu bu hususla ilhak etmiyelim rtaş
rotasyon için alındı bence midsö ama iyi niyetliymişim gibi geliyo nedense.onun dısında evet hep en az 3 ortasaha alınacak dendi.biz gidip 3.yedeği aldık galibaAğabey midstö çok pahalı olmazsa iyi bir rotasyon oyuncusu olur kanaatindeyim. Zaten her defasında Sergio sonrasında 3 orta saha hamlesi olacağı vurgulanmış idi
Saglam bi 6 alirlarsa ins ofansif 8 yerine 9/10 oynayabilen birini alirlar. Sergio ztn ofansif 8 sayilirhevesim yok kanka.midsö gözümde 4.yedek falan.ilk 11e bir 6 numara bir ofansif 8 bekliyorum
Rotasyon için alınmış olmasını diliyoruz Serg. Hocamın dinamik 6 no tanımına uymuyor zira. Hakkaten rotasyon içinse iyi bir transfer derimrotasyon için alındı bence midsö ama iyi niyetliymişim gibi geliyo nedense.onun dısında evet hep en az 3 ortasaha alınacak dendi.biz gidip 3.yedeği aldık galiba
Banlanman yonunde tavsiye mektubumu yonetime ilettim.Baran aksaka ve hamzaya yazık
sağlam 6 bekliyorum.ama ayrıca ofansif 8 lazım kanka.okan oyunu yönetecek adam lazzım diiyp oraya midsöyü koymazSaglam bi 6 alirlarsa ins ofansif 8 yerine 9/10 oynayabilen birini alirlar. Sergio ztn ofansif 8 sayilir
Ayıp yakışmıyorBanlanman yonunde tavsiye mektubumu yonetime ilettim.
zaten keramettin gelip bu enisin mesajlarını okuyunca birkaç gün istirahate yollayacaktır kendisiniBanlanman yonunde tavsiye mektubumu yonetime ilettim.
İstirahatten yeni çıktım böyle iyiyimzaten keramettin gelip bu enisin mesajlarını okuyunca birkaç gün istirahate yollayacaktır kendisini