- 2 Temmuz 2011
- 137.646
- 58.654
- 5.488
guyee iste,carvalho iste,girlitshle görüşüp oyun planını anlat ama midsöye razı ol.çok saçma.midsö yedek içindir deyip asıl 6 ve 8i bekleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaktığın ateşte sen de yanarsın Enis beyİstirahatten yeni çıktım böyle iyiyim![]()
Sergio yonledirir oyunu. Saglam bir 6 alirsak bir 8 daha oynatmamiza gerek yok bence. Hem emre ozcan sergionun 3lu os kurgusunda veriminin dustugunu soylemisti o yuzden 3lu osa uzagimsağlam 6 bekliyorum.ama ayrıca ofansif 8 lazım kanka.okan oyunu yönetecek adam lazzım diiyp oraya midsöyü koymaz
Bu işin sonu transferin son 10 günü William d'avila'ya çıkacak gibi. Artık Etobo metobo birini kitleyecek bize reis.Menajer kucağında olduğumuz gerçeği ile yüzleşelim.
Ayıp yakışmıyor
Neaci attığın her mesajı kendim attım sanıyorum. Sal ulan profil resmimiDün geceden beri yaklaşık 90 sayfa okudum 60 ı midtsjö tartışması imiş bende birini aldık sandım bu kadar sayfayı görünce.
yav ofansif 8 derken zaten 10 gibi oynayan biri kastım.evander mesela.basaksehirde baklava oynatıyodu ya okan o misal.berkay özcan 8-10 gibiydi,ofansif verimliği olmasada skor olarak.Sergio yonledirir oyunu. Saglam bir 6 alirsak bir 8 daha oynatmamiza gerek yok bence. Hem emre ozcan sergionun 3lu os kurgusunda veriminin dustugunu soylemisti o yuzden 3lu osa uzagim
Golu koklayan bir herif alsak daha iyi olur dusunuyorum.
Millet burun kıvırmaya devam ededursun; bu analize göre daha bi ısındım ben. Rakip sahada top kazanan oyuncumuz yok yav. En önemli özelliklerinden biri buymuş. Ayrıca dribbling ile yanındakilere alan açıyor diyor. Faideli bir profil olarak gözükmekte.