Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guyee iste,carvalho iste,girlitshle görüşüp oyun planını anlat ama midsöye razı ol.çok saçma.midsö yedek içindir deyip asıl 6 ve 8i bekleyelim

sağlam 6 bekliyorum.ama ayrıca ofansif 8 lazım kanka.okan oyunu yönetecek adam lazzım diiyp oraya midsöyü koymaz
Sergio yonledirir oyunu. Saglam bir 6 alirsak bir 8 daha oynatmamiza gerek yok bence. Hem emre ozcan sergionun 3lu os kurgusunda veriminin dustugunu soylemisti o yuzden 3lu osa uzagim
Golu koklayan bir herif alsak daha iyi olur dusunuyorum.

Menajer kucağında olduğumuz gerçeği ile yüzleşelim.
Bu işin sonu transferin son 10 günü William d'avila'ya çıkacak gibi. Artık Etobo metobo birini kitleyecek bize reis.

Keşke daha erken gitseydik de aradan bir de Onyekuru kitlerdi en azından yedekte hamle oyuncumuz olurdu.

Dün geceden beri yaklaşık 90 sayfa okudum 60 ı midtsjö tartışması imiş bende birini aldık sandım bu kadar sayfayı görünce.

taylan gidecek diyolar.midsö ve berkan yedek için diyelim.hamza var.

net 6 ve ofansif 8imizi alalım 11e

Ayıp yakışmıyor
images-6.webp

Ali Naci'nin zirvesi önce alevli tweet atarak merak uyandırıp, 10 dakika sonra "Kaan Ayhan olmuyor" haberi girmesiydi.

Midtsjö için top kayıbı videoları dolaşmaya başlamış adamın iki güne kadar varlığından haberi olmayanlar eleştiriyor. Derin kadro alternatifli kadro iyidir Fenerin orta sahasına bakın crespo, zajc , mert hakan ,lincoln bizde kim var taylan berkan aytaç.

Sergio yonledirir oyunu. Saglam bir 6 alirsak bir 8 daha oynatmamiza gerek yok bence. Hem emre ozcan sergionun 3lu os kurgusunda veriminin dustugunu soylemisti o yuzden 3lu osa uzagim
Golu koklayan bir herif alsak daha iyi olur dusunuyorum.
yav ofansif 8 derken zaten 10 gibi oynayan biri kastım.evander mesela.basaksehirde baklava oynatıyodu ya okan o misal.berkay özcan 8-10 gibiydi,ofansif verimliği olmasada skor olarak.

okanın kafasındaki net 6,sergio ve 8-10 oynayan biri anlattıklarına bakınca.evander zaten oyun kuran bir ofansif 8

Millet burun kıvırmaya devam ededursun; bu analize göre daha bi ısındım ben. Rakip sahada top kazanan oyuncumuz yok yav. En önemli özelliklerinden biri buymuş. Ayrıca dribbling ile yanındakilere alan açıyor diyor. Faideli bir profil olarak gözükmekte.

Abi anlamadınız galiba biz defanstan çıkamıyoruz kaç senedir rakip basında sıçıp batırıyoruz bı adamında top kaybı yüksek gene aynı haşt olucak geçen sene kaç maç verdik bu yüzdem biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt