Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Daha önce hiç Fransa'da bulundun mu?

Mohamed: "Evet, geçtiğimiz sezon Saint-Etienne'e transfer olmak için Fransa'ya gelmiştim ancak Galatasaray beni geri çağırmıştı."

Kötü oyuncu diyemedigine gorev adami deniyor. Futboldaki en buyuk yalanlardan biri bu.
2. si de "abi yaninda önünde şöyle bir oyuncu olsa aslinda iyi oyuncu" :)
Iyi olan oyuncu her zaman kendini belli eder
dubios için de benzer şeyler deniyordu o gelmeden önce de böyle agladın mı

Screenshot_20220727-183637_YouTube.jpg

Çok okuyan az yazan renktaşınız olarak memleketi ve kendimizi olmadığımız kadar yukarıda konumlamaktan vazgeçip realiteyi kabul etmemiz,isim değil sistem takımı olmamız lazım diyorum.Neredeyse şampiyonun için bile Avrupa hayal olmuş,paran 18 kat daha değersiz,ülke yaşayış olarak orta doğuya döndü dönecek...Hayallerde yaşamaya devam ettikçe tatmin olamayıp,mutsuz oluyoruz. Her oyuncuya sırf popüler değil,yıldız değil diye istemezuk çekerek hem kel hem fodul sözünün karşılığıyız an itibari ile. Her ne kadar td olarak Okan'ı istememiş olsam da oynatacak olanın tercihlerine de güvenmek zorundayız. Taraftar olarak bizim de sinerjimizi düzeltmemiz lazım. Şu ana kadar olan transferlerden şahsen memnunum. 6 için fırsat transferi kovalandığını düşünüyorum. Yıldız 6 no anca o şekilde düşer artık buralara. Türkiye artık para ile bile oyuncu getirmekte zorlandığın hale geldi.Son tercihiz Avrupa piyasasında. Acı ama gerçek. Kasımpaşa maçı bana umut verdi şahsen. Takımın özgüveni de geldikçe Taylan dışında diğer oyuncuların geçen seneki gibi kötü olacaklarını düşünmüyorum. Birazcık inanç başka bişey değil.

Miçooooooo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ne hız gsc

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt