Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 30-40 dan topcuyu gözü kapalı satabiliyor
Ne farkeder premier ligde bu istatistikleri olan adam yine kötüdür.leminalar seriler geldi 30 35 milyona transfer yapmış adamlar.28 yaşında transfer yapamamış istatistikleri rezalet i.Ya tutarsa transferi 6 numaraya olmaz kanata al ikinci forvet al ama 6 ya sağlam adam al.
Hem bunu satamamışlar 30 40 a bak elde kalmış.

@Sami Karakoç bi miço istastigi yapistirsana bize
1658935130711.webp

1658935141695.webp

1658935154891.webp

sen istedin diye attım. oyuncu hakkında yorum yapmıyorum üstüme çullanmayın pls.

az geçen sene 5 ondan önceki sene 3. oldu boş atma diye sana beleş bilgi veriyorum

bir de geçen sene tsl de 13. olan takımın taraftarı olarak fazla iddialısın
bir sene 13.olduk diye giresunspor mu olduk yani. bu ülkenin en çok şampiyon olan takımını da bukadar aşağı görmeye gerek yok

Menajerlerin önermediği isimler olunca kötüleme ve değersizleştirme aşamasına geçmişler. Galatasaray çok büyük bir kulüptür. Onun başındaki yöneticilerimiz ve teknik ekibimiz araştırmadan, istemeden oyuncu almazlar.

20 milyon istiyo haberleri vardı dennis için ?
İçerikte de böyle demiş kiralık zorlanıyordur belki

A Nigerian football agent based in Istanbul, Turkey informed: “Galatasaray have entered the race to sign Dennis as they have contacted his agent.

“But am yet to a certain if it will be an outright buy but I guess it’s going to be a season long loan switch for the Nigerian as the club may not ready to break the vault for him owing to the €30million asking price by Watford.”

Ne farkeder premier ligde bu istatistikleri olan adam yine kötüdür.leminalar seriler geldi 30 35 milyona transfer yapmış adamlar.28 yaşında transfer yapamamış istatistikleri rezalet i.Ya tutarsa transferi 6 numaraya olmaz kanata al ikinci forvet al ama 6 ya sağlam adam al.
Hem bunu satamamışlar 30 40 a bak elde kalmış.
Bi üste bi de alta bak. Yorumlar ıstatistik sunmuş

az geçen sene 5 ondan önceki sene 3. oldu boş atma diye sana beleş bilgi veriyorum

bir de geçen sene tsl de 13. olan takımın taraftarı olarak fazla iddialısın
Evet bu transferlerle 13. Oluruz .İsterse takımı şampiyon olsun berbat istatistikleri olan bi oyuncu.Takım ayrı oyuncu ayrı 13. Olan takımın stoperini Sevilla’da aldı.Oyuncu iyiyse Portekiz sonuncusundan da alırsın biz aldık bizden de Sevilla’da aldı.Oyuncu kötüyse takııı iyi olsa ne yazar.

kardeşim neresi berbat ya gayet verimli bir adam alla alla
Evet bu transferlerle 13. Oluruz .İsterse takımı şampiyon olsun berbat istatistikleri olan bi oyuncu.Takım ayrı oyuncu ayrı 13. Olan takımın stoperini Sevilla’da aldı.Oyuncu iyiyse Portekiz sonuncusundan da alırsın biz aldık bizden de Sevilla’da aldı.Oyuncu kötüyse takııı iyi olsa ne yazar.

Arkadas miço kim polatın bir gece temizlediği babalardan biri mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt