Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.625
- 36.153
- 2.773
okuduğum yorumlara çıldırmamaya çalşıyorum sen Emre Bari Bey
anlamadım ki miçö bitti mi kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okuduğum yorumlara çıldırmamaya çalşıyorum sen Emre Bari Bey
Ne farkeder premier ligde bu istatistikleri olan adam yine kötüdür.leminalar seriler geldi 30 35 milyona transfer yapmış adamlar.28 yaşında transfer yapamamış istatistikleri rezalet i.Ya tutarsa transferi 6 numaraya olmaz kanata al ikinci forvet al ama 6 ya sağlam adam al.Adamlar 30-40 dan topcuyu gözü kapalı satabiliyor
@Sami Karakoç bi miço istastigi yapistirsana bize
bir sene 13.olduk diye giresunspor mu olduk yani. bu ülkenin en çok şampiyon olan takımını da bukadar aşağı görmeye gerek yokaz geçen sene 5 ondan önceki sene 3. oldu boş atma diye sana beleş bilgi veriyorum
bir de geçen sene tsl de 13. olan takımın taraftarı olarak fazla iddialısın
kendini olmadığın gibi görmenin de manası yok herkes haddini bilse iyi olrbir sene 13.olduk diye giresunspor mu olduk yani. bu ülkenin en çok şampiyon olan takımını da bukadar aşağı görmeye gerek yok
öyle gözüküyor gibi grillitch de olmayıncaanlamadım ki miçö bitti mi kesin
İçerikte de böyle demiş kiralık zorlanıyordur belki20 milyon istiyo haberleri vardı dennis için ?
Bi üste bi de alta bak. Yorumlar ıstatistik sunmuşNe farkeder premier ligde bu istatistikleri olan adam yine kötüdür.leminalar seriler geldi 30 35 milyona transfer yapmış adamlar.28 yaşında transfer yapamamış istatistikleri rezalet i.Ya tutarsa transferi 6 numaraya olmaz kanata al ikinci forvet al ama 6 ya sağlam adam al.
Hem bunu satamamışlar 30 40 a bak elde kalmış.
Evet bu transferlerle 13. Oluruz .İsterse takımı şampiyon olsun berbat istatistikleri olan bi oyuncu.Takım ayrı oyuncu ayrı 13. Olan takımın stoperini Sevilla’da aldı.Oyuncu iyiyse Portekiz sonuncusundan da alırsın biz aldık bizden de Sevilla’da aldı.Oyuncu kötüyse takııı iyi olsa ne yazar.az geçen sene 5 ondan önceki sene 3. oldu boş atma diye sana beleş bilgi veriyorum
bir de geçen sene tsl de 13. olan takımın taraftarı olarak fazla iddialısın
kendimizi alkmaar!dan büyük görmek mi haddini bilmemek oluyor. senin dediğin realiteyi görmemek sadecekendini olmadığın gibi görmenin de manası yok herkes haddini bilse iyi olr
Evet bu transferlerle 13. Oluruz .İsterse takımı şampiyon olsun berbat istatistikleri olan bi oyuncu.Takım ayrı oyuncu ayrı 13. Olan takımın stoperini Sevilla’da aldı.Oyuncu iyiyse Portekiz sonuncusundan da alırsın biz aldık bizden de Sevilla’da aldı.Oyuncu kötüyse takııı iyi olsa ne yazar.
İlk istatistiklere göre yorum yaptım bu istatistiklere göre dedim zatenBi üste bi de alta bak. Yorumlar ıstatistik sunmuş