- 3 Haziran 2015
- 56.831
- 65.988
- 4.143
Zevkten dört köse olacaksiniz demis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hariti veto edenelere 10. Maçta kanatta ömer şokutelefonu yere çarpıyorum üstat 10 saniyen var bu postu silmek için!
palmerias taraftarı 7mye sağ bacağını falan alırsınız yazmış
Tamda babasının istediği bir tip başkan bu koçGaza gelip Grillitsch falan alırlar, transfer dönemi kapanana kadar susalım renktaş.
palmerias taraftarı 7mye sağ bacağını falan alırsınız yazmış
klayvırt gelcek sakinHariti veto edenelere 10. Maçta kanatta ömer şoku
GS taraftarını heycanlandıran isimklayvırt gelcek sakin
DübuaSeferovic dışında Galatasaray kalitesinde içime sinen bir transfer henüz olmadı.
havada jem paul karacan kokusu var!!Midye midir nedir o herif bile gelmeyecek yav. Baya baya yalan şov dönüyor memlekette.
Ben ta haziranda dedim almaz bunlar adam diye. Milleti de sürekli şampiyon olacak kadrouyu kuruyoruz diye kekliyorlar.
Taraftar da net aptal ilk maçta başlayacaksın kardeşim yönetim istifa diye.
Yav bu kadar da yalan söylemek ne bileyim aklım almıyor bazen.
Çıkın diyin ki isimlerle sizi oyalıyoruz kardeşim hedefimiz premier lig deadline day ile istenmeyen oyuncuları almak
Inan taraftar daha az acı çeker. En azindan beklenti olmaz veletler oynasın bari der.
Satılik kalemlere gelirsek net şeref yoksunu bunlar. Şablon mesaj var onu paso isim değişip basıyorlar 2 senesir bu durum devam ediyor. Standart gs 3.5 önerdi, gs 6 önerdi 8 bekleniyor 5 gün sonra biliyorsunuz x takım 10 milyon istiyordu söylemiştik..
Transfer olumsuz sonuçlanınca senden de başka bi hamle beklemezdik zatendriblingçi biri gelmeli
harit'e sıcak bakmıyordum ama fikrim değişti
2 haftaya nickine kolpa eklenir. yeter be adam kaçıncı bu!klayvırt gelcek sakin
Ne dedilerHop Spor Gecesi youtubadan ceza alabilir - ırkçı kelimeleri ingilizce şekilde söylediler - filtreye takılabilirler
Dübua
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sinerji2 haftaya nickine kolpa eklenir. yeter be adam kaçıncı bu!