Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adam eski takımından çer çöp kim varsa aldırıyor işte +30 yaş 2-3 milyon bonservis ile 1-2 milyon maaş ile.

Kim bilir ne dolaplar dönüyor arka planda.

Adam gelmiş 70 yaşına. 1 yıllık sözleşme yapmış, kulübün ezikligini kullanarak söğüşlüyor işte.

Bala g.te, tr liginde, hakem ittirmesi ile şampiyon olursa ne ala. Olmazsa da gider zaten parasını alıp.

IMG_1388.webp

Midye midir nedir o herif bile gelmeyecek yav. Baya baya yalan şov dönüyor memlekette.
Ben ta haziranda dedim almaz bunlar adam diye. Milleti de sürekli şampiyon olacak kadrouyu kuruyoruz diye kekliyorlar.
Taraftar da net aptal ilk maçta başlayacaksın kardeşim yönetim istifa diye.
Yav bu kadar da yalan söylemek ne bileyim aklım almıyor bazen.
Çıkın diyin ki isimlerle sizi oyalıyoruz kardeşim hedefimiz premier lig deadline day ile istenmeyen oyuncuları almak
Inan taraftar daha az acı çeker. En azindan beklenti olmaz veletler oynasın bari der.

Satılik kalemlere gelirsek net şeref yoksunu bunlar. Şablon mesaj var onu paso isim değişip basıyorlar 2 senesir bu durum devam ediyor. Standart gs 3.5 önerdi, gs 6 önerdi 8 bekleniyor 5 gün sonra biliyorsunuz x takım 10 milyon istiyordu söylemiştik..
havada jem paul karacan kokusu var!!

Hop Spor Gecesi youtubadan ceza alabilir - ırkçı kelimeleri ingilizce şekilde söylediler - filtreye takılabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt