Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o meral karısının söylediği mikemmel Galatasaray midsö gibilerle olmaz,olmayacakta zaten.okan buruk antalya macından önceki 1 haftayı işaret etmiş gelecek hazır oyuncular için.yani önümüzdeki 8 günde gelenler olacak

Arda Güler büyük yetenek beyler. Fenerli diye başarı dilemem de.

Temposu yok ama o yüzden gideceği yer sınırlı mesela Emirhan İlkhan daha iyi yerlere gelebilir, 8 numara ve tempolu o çünkü.

Alex'e benziyor oyun stili.
Ardayi mi alexe benzetiyorsun? Aynisi benimde aklimdan gecti. Oda iyidi ama temposundan dolayi max. fener iste.

42 os arasında gol beklentisinde 41. sırada olması negatif yanı. 8 no da oynayabilen biri için bir sezonda 0 gol katkısı.. o bölgeden gelen gol katkısı ilaç niteliğindedir
Buna önem vereceğimizi sanmıyorum açıkçası, belli özelliklerden feragat etmek gerekiyor

Oyuncuyu tanımıyorum düzenli oynamasını pozitif buldum sadece.

Gelecekler:
Ndombele/Gueye
Harit
Evander
Kouame
Ali Akman
Cemali Sertel
Gidecekler:
Aytaç
Cicaldau
Ömer
Emre K
Oğulcan
Gomis

Çok tatmin eder.

Sergionun uzun bir diyagonal pasinda sprinter bir kanat futbolcumuz ile 1-0 önde götürdügümüz maci baski yedigimiz anlarda kopardigimizi hayal edebiliyorum

42 os arasında gol beklentisinde 41. sırada olması negatif yanı. 8 no da oynayabilen biri için bir sezonda 0 gol katkısı.. o bölgeden gelen gol katkısı ilaç niteliğindedir
oyun kurcu adamdan ne diye gol beklentisine giriyorsun ki zaten oliviera ve daha adam alınacak yani o kadar ilaç mideye zarar

Bazoer sorunlu herif degil mi? Wolfsburg bunu Portoya kiralamisti, ve taviri ve takima gec geri dönmeyle adamlar bunu 3-4 ay icinde ikinci takima yollamisti. Hollanda'da iki kere kadro disi kalmisti. Bir kere oyuncuyla birbirine girmisti, sonra antrenörü soyunma odasina git dediginde adama SG senin takiminda oynamayi istemiyorum demis. Digerinde 18 yasindaki altyapi oyuncusuna tekme atmis ve bu sefer baska hocaya ve takimin kaptaniyla birbirine girmis.

Belki karakteri yüzünden mi simdiye kadar kimse almadi bu herifi?

Ben degil okan hoca guvenip forma vermiyor demekki iyi degiller
Gayet veriyor. Muslera 2 mac yapti okan da 2 mac yapti. Batuhan 1 mac yapti. Hadi batuhan kiralik gitsin. Ne yani sana göre al liglerden potansiyelli yerli kaleci muslerayi kesebilecekmi?

Bazi maclarda muslera yedek okan as olacaktir. Disarda aramaya gerek yok

6 numaranın bir önemi de kanat bek oyuncularının hücumda iken daha fazla katkı vermesine olanak sağlamasıdır. Sağa sola yetişebilen bir 6 numara ile Beklerin verimini artırırız.

Saat 00 oldu yalan bitti beyler. Yalanın devamı yarın 22-00 arasına artık. Hadi kapattık bu akşam. Yarın kısmetse yeni isimlerle artık

Gayet veriyor. Muslera 2 mac yapti okan da 2 mac yapti. Batuhan 1 mac yapti. Hadi batuhan kiralik gitsin. Ne yani sana göre al liglerden potansiyelli yerli kaleci muslerayi kesebilecekmi?

Bazi maclarda muslera yedek okan as olacaktir. Disarda aramaya gerek yok
pena'ya nooldu kiralandı mı yoksa a takım kadrosunda mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt