Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.347
- 2.955
- 1.668
Son haberleri özet geçecek bir kardeşimiz varmı.?
Haber yok reis.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son haberleri özet geçecek bir kardeşimiz varmı.?
Bunların yanına bir de Arambarri ekleme şansın var mı sana zahmet? Merak ettim Amiri hariç diğerlerinin yanında nasıl göründüğünü.amiri ne alaka knk bu heriflerle ama atayim yine .d amiri italyada iyi süre alamadığı için 1 sene önceki istatistikleri bu
Ekli dosyayı görüntüle 169823
Ekli dosyayı görüntüle 169824
Ekli dosyayı görüntüle 169825
linnes ve dolayli yoldan omar. kisa süre icinde 3.bir norvecli alacagimizi sanmiyorum acikcasi.1.9 dripling ortalaması var en çok o hoşuma gitti. kalas adam istemiyorum artık takımda. bir artısı olmalı gelen topçunun.
42 os arasında gol beklentisinde 41. sırada olması negatif yanı. 8 no da oynayabilen biri için bir sezonda 0 gol katkısı.. o bölgeden gelen gol katkısı ilaç niteliğindedir5 senede 200 maça çıkması iyimiş o elemanın
Yoruma bak.linnes ve dolayli yoldan omar. kisa süre icinde 3.bir norvecli alacagimizi sanmiyorum acikcasi.
Ardayi mi alexe benzetiyorsun? Aynisi benimde aklimdan gecti. Oda iyidi ama temposundan dolayi max. fener iste.Arda Güler büyük yetenek beyler. Fenerli diye başarı dilemem de.
Temposu yok ama o yüzden gideceği yer sınırlı mesela Emirhan İlkhan daha iyi yerlere gelebilir, 8 numara ve tempolu o çünkü.
Alex'e benziyor oyun stili.
Buna önem vereceğimizi sanmıyorum açıkçası, belli özelliklerden feragat etmek gerekiyor42 os arasında gol beklentisinde 41. sırada olması negatif yanı. 8 no da oynayabilen biri için bir sezonda 0 gol katkısı.. o bölgeden gelen gol katkısı ilaç niteliğindedir
oyun kurcu adamdan ne diye gol beklentisine giriyorsun ki zaten oliviera ve daha adam alınacak yani o kadar ilaç mideye zarar42 os arasında gol beklentisinde 41. sırada olması negatif yanı. 8 no da oynayabilen biri için bir sezonda 0 gol katkısı.. o bölgeden gelen gol katkısı ilaç niteliğindedir
Gayet veriyor. Muslera 2 mac yapti okan da 2 mac yapti. Batuhan 1 mac yapti. Hadi batuhan kiralik gitsin. Ne yani sana göre al liglerden potansiyelli yerli kaleci muslerayi kesebilecekmi?Ben degil okan hoca guvenip forma vermiyor demekki iyi degiller
Artik 10 milyon euro bonservisi var
pena'ya nooldu kiralandı mı yoksa a takım kadrosunda mı?Gayet veriyor. Muslera 2 mac yapti okan da 2 mac yapti. Batuhan 1 mac yapti. Hadi batuhan kiralik gitsin. Ne yani sana göre al liglerden potansiyelli yerli kaleci muslerayi kesebilecekmi?
Bazi maclarda muslera yedek okan as olacaktir. Disarda aramaya gerek yok