Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.401
- 10.249
- 1.688
kaleciydi diye hatırlıyorum ben deforvet diye biliyordum yoksa ben mı yanlış hatırlatıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaleciydi diye hatırlıyorum ben deforvet diye biliyordum yoksa ben mı yanlış hatırlatıyorum
Muhabirler içinden geçeni yazıyorOkan hoca 1 ortasaha demedi mi. 3 tane nereden çıktı
Ben degil okan hoca guvenip forma vermiyor demekki iyi degillerYav cildiracam okan ve batuhan varya daha niye baska yerlerde kaleci arayalim? Hadi batuhan kiralik gitsin okan var. Muslera gitmiyecegine göre okan 2ci kaleci hatta bence 1ci kaleci olmali
Afgan tipi varInter orta saha oyuncusu Lucien Agoume ve forvet Eddie Salcedo, Lens ile bu akşamki hazırlık maçı için Nerazzurri'nin kadrosundan çıkarıldı ve bu yaz bir transfer bekleniyor.
Bu, Roma merkezli Corriere dello Sport gazetesinin bugünkü baskısına göre, kulüp kendi geleceklerini düzenlemeye çalışırken ikilinin hiçbirinin Lens'e karşı maça çağrılmadığını bildirdi.
Inter'in gelecek sezon kadrosu antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında bir araya gelmeye başlıyor ve bazı oyuncuların planların bir parçası olmayacağı açık ve geriye kalan tek şey nereye gidecekleri, muhtemelen devam edecekleri. borç.
Gençler Agoume ve Salcedo, gelecek sezon A takım planlarında yer almıyorlar ve bu nedenle bu akşam Lens'e karşı oynayacakları maçta da yer almayacaklar.
![]()
Lucien Agoume & Eddie Salcedo Left Out Of Inter's Squad For Friendly Clash With Lens, Italian Media Report
Inter midfielder Lucien Agoume and striker Eddie Salcedo have been left out of the Nerazzurri's squad for this evening's friendly clash with Lens with asempreinter.com
İşte sorunda orda. Bende şunu soruyorum madem sağlam neden üzerine 2 adam aldilar? Sen sadece 3-5 maçta kısıtlı sürede gördün dimi? Antrenmanda gördün mü hayir. 90 dakika gördün mü hayir. En sonyunusla kerem'i daha çok seviyorrm tabi neden kıyas yapıyım 17 yaşında bebe derdin ne reis.
ayrıca hamza,efe, emirhan vs kalbimde yeri ayrı ama bu arda'nın saglam topçy oldugnuu deiştirmiyo
Lucien Agoumé - Oyuncu profili 22/23 agoume bu,o değilAfgan tipi var
HY: "Galatasaray Berkan'ı da kadroda düşünmüyor, önümüzdeki yıl kadroda orta saha transferlerinden sonra istenmiyorlar. Gönderilecekler."
Boklamadigin adam kendi takımında oynatilmiyo senin gibi düşünen insanlar rakipte diye abartiyo bence. Komşunun tavuğu misali...o kadar değil ama gayet iyi çocuk, burda ardayı boklayanlar en büyük gsli olmuyor maalesef
Nerede gördüm hatırlamıyorum ama Torreira'ya bakarken onun tekrar kiralanacağıyla ilgili yerel bir haber görmüştüm, yeni çıkan takımlardan birisi istiyordu galiba. Birkaç hafta önceydi, şu an ne durumda bilmiyorumAgoume ne durumda takip eden var mı
iyi değilmiş,zaten 8 numara adamMiconun defans nasıl mücadeleci mi izleyen var mi
iyi değilmiş,zaten 8 numara adam
Tackle ustası, ciğersiz bi arkadaşMiconun defans nasıl mücadeleci mi izleyen var mi
Sen espri yapmiyo gibisinde zoruna gidiyosa seni kudurturum oturursun yerine. Zoruna gidiyosa rakibin oyuncusunu beğenmemem beni bir daha alintilama böyle uyuz uyuz cevaplarla. Şimdi sen kudur... İnsanların asabini bozma...