Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Der Fünfte im Bunde des Mannschaftsrates ist Emre Can. Der Großverdiener streicht 10 Millionen Gehalt pro Jahr ein. Und hat im vergangenen Jahr 103 Tage lang verletzungsbedingt gefehlt."

Maasi 10 milyon ve gecen sene sakatlik yüzünden 103 gün kacirmis. Belki bundan istemiyor olabiliriz.
sakatlığa bakarsak seferoviçten koşarak uzaklaşmamız lazım. ekonomik olarak imkansız duruyor tabi o maaşı bırakmaz

Taylan-berkan yine saç baş yoldurttu. Bu 2liden olmaz. Yonetim bu ikiliyi hala mecbur kılıyor hocaya. 2 haftadır 3 tane orta saha alacaz diye haber yaptırıyor yönetim ama 1 tane bile almıyor. Yeter bu durum, kimse resmi maçların birinde bile Taylan- Berkan ile başlamak istemiyor. Sınırları zorlamayın.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gueye tecrubeden kasıtsa eğer midtjso da genç sayımaz.
Gueye işi kapandı bence. Olursa da agustosun sonuna falan anca biz o kadar bekleyemeyiz.
fransa ligi 5 agustosta baslıyo abi.hocanın tanıma gueye uyuyo.midsö değil.midsö merkez ortasaha zaten.geleceği de yok

Müthiş topcu mu. Abi sen ciddimisin. Neyi müthiş söylesene bi yaa? Yunus ve Kerem in yaptığını yapsın önce..
yunusla kerem'i daha çok seviyorrm tabi neden kıyas yapıyım 17 yaşında bebe derdin ne reis.
ayrıca hamza,efe, emirhan vs kalbimde yeri ayrı ama bu arda'nın saglam topçy oldugnuu deiştirmiyo

Gerçekten defansı olmayan 10 no ya gerek yok. 6 ve 6 8 oynayan 2 adam alın orta sahaya. Fuleli kanat ve forvette aldım mi 5 oyuncu yeter sana

agueme yi bende yazmıstım.inter gönderecekmiş.genc ve cigerli ortasaha için düşünülebilir

Alt liglerde iyi potensiyel diyebileceğimiz yerli kaleci yok mu? Bu sekilde 3 yerli bizi zorluyor
Yav cildiracam okan ve batuhan varya daha niye baska yerlerde kaleci arayalim? Hadi batuhan kiralik gitsin okan var. Muslera gitmiyecegine göre okan 2ci kaleci hatta bence 1ci kaleci olmali

haluk yürekli adamsin

gustavo gitmek icin üste para verdi falan diyebilirler demeye getirdi

carvalho dışında aklıma defansif os gelmiyor

@Sami Karakoç knk sana zahmet carvolho,amiri,grilişin istatistiklerini paylaşabilin mi? Whoya girilmiyor vpnsiz.
amiri ne alaka knk bu heriflerle ama atayim yine .d amiri italyada iyi süre alamadığı için 1 sene önceki istatistikleri bu
1658695535231.png
1658695551142.png
1658695563549.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt