- 2 Temmuz 2011
- 132.773
- 55.632
- 5.338
salak olmalıKarşı taraf salak mı ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salak olmalıKarşı taraf salak mı ki?
Tabi ki 2 lazim.O 6 no sakatlandı mi veya cezali olunca yine aynı isimlere kalalim diye mi bir 6 no alacagiz
Hocanın oyunun liderliğini yapacak birisinden kastı 6 numara mı 10 numara mıydı sizce?
10 m euro bonservisiemrecanı dortmund göndermek istiyorsa neden düşünmüyoruz.
emrecanı dortmund göndermek istiyorsa neden düşünmüyoruz.
Şu Arda güler fetisi olan taraftarlarımız var cidden deliriyorum. Ya bu adam ne yaptı da bu derece abartılıyor anlamadım. İki bilek hareketi yapti diye adamı Messi ilan ettiler. Daha Keremin seviyesine çıkmasi için kirk fırın ekmek yemesi lazım. Hepsini geçtim kendi takımında ilk 11 düşünülmeyen adamı guzellemeler filan. Ulan fener arda varken iki tane 10 numara aldı. Kendileri zaten adamın kariyerini başlamadan bitirmiş ve güvenmiyo demekki. Bu Arap İsmail ile jesus aptal mı. Biri oynatmadi diğeri üzerine 2 oyuncu aldı. Soylermisiniz bugünkü yunusun neyi kötü arda dan. Yada Arda'nın neyi iyi yunustan. Elmasimiz var komşunun çakıl taşına sulanıyoruz ya. Lütfen forumda arda güler güzellemeleri yasaklansin çok itici yaa. Birde banane fenerin genç oyuncusundan. Efendi karakterli olsun yurt dışına gitsin desteklerim anca.fbde arda denılen bebe topun basına gelınce topu ona verin deniliyor ama kerem topun basına gecince götü kalkmıs oluyor
Hakkaten orada reklam mi olur .forma bok gibi durmuş o işi düzeltmek gerek kola alsınlar yazıyı
abo bu defansif istatiksler ne acil sil
Neyi?Bazıları hakkaten hakediyor üstad
Geçen sene futboldan soğuttu yeminletaylan futbolu bırakmalı
kudurŞu Arda güler fetisi olan taraftarlarımız var cidden deliriyorum. Ya bu adam ne yaptı da bu derece abartılıyor anlamadım. İki bilek hareketi yapti diye adamı Messi ilan ettiler. Daha Keremin seviyesine çıkmasi için kirk fırın ekmek yemesi lazım. Hepsini geçtim kendi takımında ilk 11 düşünülmeyen adamı guzellemeler filan. Ulan fener arda varken iki tane 10 numara aldı. Kendileri zaten adamın kariyerini başlamadan bitirmiş ve güvenmiyo demekki. Bu Arap İsmail ile jesus aptal mı. Biri oynatmadi diğeri üzerine 2 oyuncu aldı. Soylermisiniz bugünkü yunusun neyi kötü arda dan. Yada Arda'nın neyi iyi yunustan. Elmasimiz var komşunun çakıl taşına sulanıyoruz ya. Lütfen forumda arda güler güzellemeleri yasaklansin çok itici yaa. Birde banane fenerin genç oyuncusundan. Efendi karakterli olsun yurt dışına gitsin desteklerim anca.
maaş sıkıntı da kiralık falan bi zorlamak lazım. belki galatasaraylılık tarafı varsa gelebilir10 m euro bonservisi
6 m euro da maaşı var.