Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin akşama kadar yalan ve sallama haber olmayacak şimdiden bir hüzün doldum yav akşamı nasıl yapacağım en iyisi 20 saat falan uyumak

Luyindama yı görecekmiş Okan Hoca . İnsallah yanılıp takımda kalmasını istemez . 80 dakika hatasız oynayıp 10 dakikada takımı yakacak oyuncu kalmasın takımda

emrecanı dortmund göndermek istiyorsa neden düşünmüyoruz.

"Der Fünfte im Bunde des Mannschaftsrates ist Emre Can. Der Großverdiener streicht 10 Millionen Gehalt pro Jahr ein. Und hat im vergangenen Jahr 103 Tage lang verletzungsbedingt gefehlt."

Maasi 10 milyon ve gecen sene sakatlik yüzünden 103 gün kacirmis. Belki bundan istemiyor olabiliriz.

fbde arda denılen bebe topun basına gelınce topu ona verin deniliyor ama kerem topun basına gecince götü kalkmıs oluyor
Şu Arda güler fetisi olan taraftarlarımız var cidden deliriyorum. Ya bu adam ne yaptı da bu derece abartılıyor anlamadım. İki bilek hareketi yapti diye adamı Messi ilan ettiler. Daha Keremin seviyesine çıkmasi için kirk fırın ekmek yemesi lazım. Hepsini geçtim kendi takımında ilk 11 düşünülmeyen adamı guzellemeler filan. Ulan fener arda varken iki tane 10 numara aldı. Kendileri zaten adamın kariyerini başlamadan bitirmiş ve güvenmiyo demekki. Bu Arap İsmail ile jesus aptal mı. Biri oynatmadi diğeri üzerine 2 oyuncu aldı. Soylermisiniz bugünkü yunusun neyi kötü arda dan. Yada Arda'nın neyi iyi yunustan. Elmasimiz var komşunun çakıl taşına sulanıyoruz ya. Lütfen forumda arda güler güzellemeleri yasaklansin çok itici yaa. Birde banane fenerin genç oyuncusundan. Efendi karakterli olsun yurt dışına gitsin desteklerim anca.

Şu Arda güler fetisi olan taraftarlarımız var cidden deliriyorum. Ya bu adam ne yaptı da bu derece abartılıyor anlamadım. İki bilek hareketi yapti diye adamı Messi ilan ettiler. Daha Keremin seviyesine çıkmasi için kirk fırın ekmek yemesi lazım. Hepsini geçtim kendi takımında ilk 11 düşünülmeyen adamı guzellemeler filan. Ulan fener arda varken iki tane 10 numara aldı. Kendileri zaten adamın kariyerini başlamadan bitirmiş ve güvenmiyo demekki. Bu Arap İsmail ile jesus aptal mı. Biri oynatmadi diğeri üzerine 2 oyuncu aldı. Soylermisiniz bugünkü yunusun neyi kötü arda dan. Yada Arda'nın neyi iyi yunustan. Elmasimiz var komşunun çakıl taşına sulanıyoruz ya. Lütfen forumda arda güler güzellemeleri yasaklansin çok itici yaa. Birde banane fenerin genç oyuncusundan. Efendi karakterli olsun yurt dışına gitsin desteklerim anca.
kudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt