Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav cildiracam okan ve batuhan varya daha niye baska yerlerde kaleci arayalim? Hadi batuhan kiralik gitsin okan var. Muslera gitmiyecegine göre okan 2ci kaleci hatta bence 1ci kaleci olmali
Ben degil okan hoca guvenip forma vermiyor demekki iyi degiller

Okan hoca 6 numaraya birlikte oynadığı Suat Kaya gibi bir oyuncu tarif ediyor

Inter orta saha oyuncusu Lucien Agoume ve forvet Eddie Salcedo, Lens ile bu akşamki hazırlık maçı için Nerazzurri'nin kadrosundan çıkarıldı ve bu yaz bir transfer bekleniyor.

Bu, Roma merkezli Corriere dello Sport gazetesinin bugünkü baskısına göre, kulüp kendi geleceklerini düzenlemeye çalışırken ikilinin hiçbirinin Lens'e karşı maça çağrılmadığını bildirdi.

Inter'in gelecek sezon kadrosu antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında bir araya gelmeye başlıyor ve bazı oyuncuların planların bir parçası olmayacağı açık ve geriye kalan tek şey nereye gidecekleri, muhtemelen devam edecekleri. borç.

Gençler Agoume ve Salcedo, gelecek sezon A takım planlarında yer almıyorlar ve bu nedenle bu akşam Lens'e karşı oynayacakları maçta da yer almayacaklar.

Afgan tipi var

yunusla kerem'i daha çok seviyorrm tabi neden kıyas yapıyım 17 yaşında bebe derdin ne reis.
ayrıca hamza,efe, emirhan vs kalbimde yeri ayrı ama bu arda'nın saglam topçy oldugnuu deiştirmiyo
İşte sorunda orda. Bende şunu soruyorum madem sağlam neden üzerine 2 adam aldilar? Sen sadece 3-5 maçta kısıtlı sürede gördün dimi? Antrenmanda gördün mü hayir. 90 dakika gördün mü hayir. En son
avrupa maçinda fark yaratamadi. Eee neresi müthiş söylesene

Agoume ne durumda takip eden var mı
Nerede gördüm hatırlamıyorum ama Torreira'ya bakarken onun tekrar kiralanacağıyla ilgili yerel bir haber görmüştüm, yeni çıkan takımlardan birisi istiyordu galiba. Birkaç hafta önceydi, şu an ne durumda bilmiyorum

Basın toplantısından anladığım hoca da bizim gibi eksik olan yerleri ve oyuncu tiplerini net bir şekilde tespit etmiş ve açık açık söylüyor, bu çok hoşuma gitti.

Hoca içinde umarım olmaz ama, aksi bir durum olursa yönetim istediği transferleri yapmaz ise arkasında durmak lazım. Yönetim değişir nasıl olsa.

Okan hoca çok sempatik ve açık açık herşeyi konuşan aklı yerinde ileri görüşlü bir hoca izlenimi verdi. Ligdeki başarısı boşa değilmiş. Umarım uzun yıllar iz bırakarak hocalığımızı yapar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Hasan Çam
1658695854012.png
ah-shit-here-we-go-again-ah-shit.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt