Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miranda gibi leş bi stoperi 27 yaşında niye almış ki atl madrid acaba o zamanlar. Ulan işe bak

Nordsjaellandta diomande olabilir mi acaba. Bu aralar oralarla ilişkilerimiz var hazır

graz'in bize gol atan genç forveti de iyiydi yav hojlund muydu kac kağıt acaba

graz'in bize gol atan genç forveti de iyiydi yav hojlund muydu kac kağıt acaba
Adamlarin rekor satisi 6.5m ama o topcuyu 1.2m'ye almislar. Ligde yukseliste bir takim satmak zorunda da degiller bu transfer 9-10m bandina biter ancak o da oyuncunun gelmeyi cok istemesiyle olur

Simdi dusununce akla sak diye isim gelmiyor ama Paulinho var ornegin. Hulk var

Hulk bile Brezilya ligine kalmamış ki Japonya'ya gitmiş. Nasıl oldu acaba bilmiyorum hikayesini gerçi. :)
Paulinho'da haklısın ama o bile önce bir Polonya yapmış dönmüş 19 yaşında, bilmiyordum ben de.
Vardır ille başkaları da ama istisna denecek kadar azdır diye tahmin ediyorum. Benim de elimde istatistik yok nihayetinde.

Adamlarin rekor satisi 6.5m ama o topcuyu 1.2m'ye almislar. Ligde yukseliste bir takim satmak zorunda da degiller bu transfer 9-10m bandina biter ancak o da oyuncunun gelmeyi cok istemesiyle olur
o çocukta tam böyle salzburg-leipzig yapmalik bi tarz vardı iyi yerlere gelir belki

Hulk bile Brezilya ligine kalmamış ki Japonya'ya gitmiş. Nasıl oldu acaba bilmiyorum hikayesini gerçi. :)
Paulinho'da haklısın ama o bile önce bir Polonya yapmış dönmüş 19 yaşında, bilmiyordum ben de.
Vardır ille başkaları da ama istisna denecek kadar azdır diye tahmin ediyorum. Benim de elimde istatistik yok nihayetinde.
Neyse sen de yorulmussundur ayni seyleri anlatmaktan ama soyle son bir yorum yazayim net aktaramadim cunku. Oyunu aksatacagi yonleri olacagi konusunda haklisin ama Veiga gibi top bizdeyken ayagina geldiginde pozitif anlamda bir seyler yapabilecek topcu eksikligi var takimda. Skorer oyuncu eksikligi de var. Bir tasla iki kus olurdu yani bence odemeye deger bir bedel takim oyununun aksamasi
o çocukta tam böyle salzburg-leipzig yapmalik bi tarz vardı iyi yerlere gelir belki
Bilmiyom bizim mac disinda da izlemedim de bizim takim da hem yorgun argin hem de cok eksikti o mac. Normalde o kadar iyi olmayabilir sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt