Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Miranda gibi leş bi stoperi 27 yaşında niye almış ki atl madrid acaba o zamanlar. Ulan işe bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu tunuslu fellaini yav.![]()
Hannibal - Oyuncu profili 25/26
Hannibal, 23, Tunus ➤ Burnley FC, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 16.00 mil. € ➤ * 21 Oca 2003, Ivry-sur-Seine, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Bu olabilir mi
AlamayızOlur. Baslarda pek istemiyodum ama Gueye Carvalho Grillitsch ruyalari bittiyse gelebilir. Satariz da
Miranda gibi leş bi stoperi 27 yaşında niye almış ki atl madrid acaba o zamanlar. Ulan işe bak
En son rangersta oynayan gallerli ramsey değildir herhalde dediğin.Wonderkid 8, Ramsey olabilir mi acaba yaşı bizim lig için uygun
Ta kendisi maalesefEn son rangersta oynayan gallerli ramsey değildir herhalde dediğin.
Wonderkid 8, Ramsey olabilir mi acaba yaşı bizim lig için uygun
Liverpool macinda sonradan oyuna girmisti herkese taban giriyordu. Ordan aklimda kalmisKim bu tunuslu fellaini yav.
Simdi dusununce akla sak diye isim gelmiyor ama Paulinho var ornegin. Hulk varBu banaydı galiba?
1. İstisnalar kaideyi bozmaz.
2. Stoper gibi mevkilerde o istisnalar daha olasıdır.
Adamlarin rekor satisi 6.5m ama o topcuyu 1.2m'ye almislar. Ligde yukseliste bir takim satmak zorunda da degiller bu transfer 9-10m bandina biter ancak o da oyuncunun gelmeyi cok istemesiyle olurgraz'in bize gol atan genç forveti de iyiydi yav hojlund muydu kac kağıt acaba
Simdi dusununce akla sak diye isim gelmiyor ama Paulinho var ornegin. Hulk var
o çocukta tam böyle salzburg-leipzig yapmalik bi tarz vardı iyi yerlere gelir belkiAdamlarin rekor satisi 6.5m ama o topcuyu 1.2m'ye almislar. Ligde yukseliste bir takim satmak zorunda da degiller bu transfer 9-10m bandina biter ancak o da oyuncunun gelmeyi cok istemesiyle olur
Neyse sen de yorulmussundur ayni seyleri anlatmaktan ama soyle son bir yorum yazayim net aktaramadim cunku. Oyunu aksatacagi yonleri olacagi konusunda haklisin ama Veiga gibi top bizdeyken ayagina geldiginde pozitif anlamda bir seyler yapabilecek topcu eksikligi var takimda. Skorer oyuncu eksikligi de var. Bir tasla iki kus olurdu yani bence odemeye deger bir bedel takim oyununun aksamasiHulk bile Brezilya ligine kalmamış ki Japonya'ya gitmiş. Nasıl oldu acaba bilmiyorum hikayesini gerçi.
Paulinho'da haklısın ama o bile önce bir Polonya yapmış dönmüş 19 yaşında, bilmiyordum ben de.
Vardır ille başkaları da ama istisna denecek kadar azdır diye tahmin ediyorum. Benim de elimde istatistik yok nihayetinde.
Bilmiyom bizim mac disinda da izlemedim de bizim takim da hem yorgun argin hem de cok eksikti o mac. Normalde o kadar iyi olmayabilir sankio çocukta tam böyle salzburg-leipzig yapmalik bi tarz vardı iyi yerlere gelir belki