- 1 Ağustos 2009
- 46.767
- 49.062
- 4.708
Teenage turtles ninja turtles
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jesusun topçuları derken, "kendisinin transferine onay verdiği" anlamında yazdım. -eğer benim yazdığım için söylediysen-Komisyon, para yeme vs. gibi ithamlara girmeyin arkadaşlar, ispatlayamayacağınız ifadeler kullanmayın.
Kaç yaşında insanlarsınız bir işin suç boyutunu biz öğretmeyelim.
Ciddi söylüyorum eylüle kadar attırıcam böyle giderse zaten çoğunuz mevsimlik geliyorsunuz foruma bir de bizim başımızı ağrıtmayın.
Öncelikle Atiba'yı pek beğenmemUzun zaman oldu senin kadar bi nefret ile kendini bilmez yorumlar yapan birisini görmedim . Oyuncuyu bende dün izledim baya detaylı izledim . Bir kere kıyasladığın adam Taylan ile alakası yok yani profil olarak alakası yok Taylan hantal durağan ayakları normal elinden geleni yapmaya çalışan ama defansif meziyetleri kısıtlı bi alan oyuncusu , bu adam ise enerjisi yüksek oyununu 60 metreye yayabilecek dripling yapabilen ayakları iyi 6 da 8 de oynayabilen tam olarak olmasa da Atibaya biraz özellik olarak benzeyen (atiba kadar iyi değil ) 2 3 mevkiyi yedekleyebilecek bir oyuncu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadas takıntılı nelsson'a, hata yapsin diye dua ediyor.O zaman öyle yaz. Gelip buraya taze Jesus kazığı yemiş Fenerli gibi garip garip benzetmeler yapma.
Fason ADS'de oynuyor kanka artık hadi sen de git onların maçlarını izleİşine bak sanamı soracağız ne yazacağımızı. Fason
Yav isteyen istediğini söyler elbette de buranın Galatasaray forumu olduğunu unutmamak gerek. Kendi topçularımıza söylenen sözler bıktırdı artık. Bir yerden sonra kasıtlı gelmeye başlıyor.Arkadas takıntılı nelsson'a, hata yapsin diye dua ediyor.
Nopejesusun topçuları derken, "kendisinin transferine onay verdiği" anlamında yazdım. -eğer benim yazdığım için söylediysen-
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
18e gitse bile tüm bonservis fenere kalmaz. Ali Koç açıklamadigi için hicbirsey. Muhtemelen oyuncu da bonservis paraindan yüzde aldi, eski takımı da.btw kim min jea ilk fb'ye geldiğinde, yurt dışı kaynaklı hemen hemen herkes oyuncunun sadece 1 sene basamak olarak kullanmak için bir kulüp aradığından ve yüksek maaş ve düşük serbest kalma bedeli istediğinden dolayı fb'ye geldiğini söylüyordu. hakikaten de öyleymiş.
bu arada ben gittiği bedele de inanmıyorum orası ayrı konu ama fb için ciddi güç kaybı oldu. adamın parasını da gidip jesusun 2-3 milyonluk 30 yaşındaki g.amerikalı topçularına gömdüler.
Bunu ben de belirtmiştim ama linç yiyordum az daha.Nelson- Bardakçı göbeği beni tedirgin ediyor. Ortasahayı çok kuvvetli kurmazsak elek oluruz gibi geliyor.
Evet dün bu anlara şahit oldum. Buyurun siz de gülün sabah sabah fenev twitter space odasın da yaşanan komik anlar.
çok net şekilde stoper bölgesine bir oyuncu daha alsak iyi olacak. nelsson-bardakçı-luyindama-transfer şeklinde bir rotasyon, lig için yeterli olacaktır.Nelson- Bardakçı göbeği beni tedirgin ediyor. Ortasahayı çok kuvvetli kurmazsak elek oluruz gibi geliyor.