Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komisyon, para yeme vs. gibi ithamlara girmeyin arkadaşlar, ispatlayamayacağınız ifadeler kullanmayın.

Kaç yaşında insanlarsınız bir işin suç boyutunu biz öğretmeyelim.

Ciddi söylüyorum eylüle kadar attırıcam böyle giderse zaten çoğunuz mevsimlik geliyorsunuz foruma bir de bizim başımızı ağrıtmayın.
jesusun topçuları derken, "kendisinin transferine onay verdiği" anlamında yazdım. -eğer benim yazdığım için söylediysen-

Uzun zaman oldu senin kadar bi nefret ile kendini bilmez yorumlar yapan birisini görmedim . Oyuncuyu bende dün izledim baya detaylı izledim . Bir kere kıyasladığın adam Taylan ile alakası yok yani profil olarak alakası yok Taylan hantal durağan ayakları normal elinden geleni yapmaya çalışan ama defansif meziyetleri kısıtlı bi alan oyuncusu , bu adam ise enerjisi yüksek oyununu 60 metreye yayabilecek dripling yapabilen ayakları iyi 6 da 8 de oynayabilen tam olarak olmasa da Atibaya biraz özellik olarak benzeyen (atiba kadar iyi değil ) 2 3 mevkiyi yedekleyebilecek bir oyuncu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle Atiba'yı pek beğenmem

Bu adam Atiba kadar bile değilse neden aldık ki o zaman

Fena soru işareti oluştu bende

Bu adam Berkan'ı kesemez o zaman

Evander ile ilgili bir gelişme var mı?
Gollercepte uygulamasına 5 milyon euroya bitti diye bir iddia bildirimi geldi.

Arkadas takıntılı nelsson'a, hata yapsin diye dua ediyor.
Yav isteyen istediğini söyler elbette de buranın Galatasaray forumu olduğunu unutmamak gerek. Kendi topçularımıza söylenen sözler bıktırdı artık. Bir yerden sonra kasıtlı gelmeye başlıyor.

Ben ilk plan olan gueye Sergio Roberto pedro üçlüsünün çok iyi olacağını düşünüyordum . Şimdiyse bütün isimler geldikten sonra planı görüp yorum yapmanın en doğrusu olduğuna inanıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

antu başlıkları alev alev yine :dd

"ismail tümsek" diye başlık açmışlar zuhahaha ddddd

btw kim min jea ilk fb'ye geldiğinde, yurt dışı kaynaklı hemen hemen herkes oyuncunun sadece 1 sene basamak olarak kullanmak için bir kulüp aradığından ve yüksek maaş ve düşük serbest kalma bedeli istediğinden dolayı fb'ye geldiğini söylüyordu. hakikaten de öyleymiş.

bu arada ben gittiği bedele de inanmıyorum orası ayrı konu ama fb için ciddi güç kaybı oldu. adamın parasını da gidip jesusun 2-3 milyonluk 30 yaşındaki g.amerikalı topçularına gömdüler.
18e gitse bile tüm bonservis fenere kalmaz. Ali Koç açıklamadigi için hicbirsey. Muhtemelen oyuncu da bonservis paraindan yüzde aldi, eski takımı da.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelson- Bardakçı göbeği beni tedirgin ediyor. Ortasahayı çok kuvvetli kurmazsak elek oluruz gibi geliyor.
çok net şekilde stoper bölgesine bir oyuncu daha alsak iyi olacak. nelsson-bardakçı-luyindama-transfer şeklinde bir rotasyon, lig için yeterli olacaktır.

Anlamadığım nokta şu tamam mitsjö transferi benim de kafamda sorular uyandıran bir transfer ama yangını başta değil de sonda yapsanız daha güzel olmaz mı? Adamı izleyen 1-2 kişi var mıdır acaba bilmiyorum. Buraya geldiğinde nasıl olur sorusunun cevabı da kimsede yok. Hoca'nın taktik planındaki yeri ne bilen yok. Dün yazmıştım. Belki 6 numara alıp sergio yu 10 a atıp 8 e koyacak bunu. Belki Oliviera temposuz geldi Okan Hoca'ya onu yedeğe çekecek. Belki bazı maçlara 6 8 8 çıkacak. Belki bazı maçlara 8 8 10 çıkacak...

Şimdi o kadar çok olumsuz cümleler görüyorum ki bakın adam gelse bir çoğunuz başarısız olsun da lafım doğru çıksın diye dua edecek. Gelen adam için her kim olursa olsun önce destek olmak gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt